Abu Dhabi: Dit 5-stjernede luksushotel GRAND MILLENNIUM AL WAHDA

Beliggenhed:

Det 5-stjernede luksushotel Grand Millennium Al Wahda ligger centralt i Abu Dhabi, de Forenede Arabiske Emiraters hovedstad. Hotellet er forbundet med den elegante Al Wahda Mall, hvor du kan handle i ikke mindre end 350 mærkeforretninger. Kun 15 min. kørsel til den berømte strandpromenade Abu Dhabi Corniche. Abu Dhabis ældste bygning, Al Hosn Palace fra 1793, ligger kun 3 km fra hotellet.

Faciliteter:

Luksushotellet er noget af det mest komfortable og elegante og har tre forskellige restauranter, hvor der serveres nationale og internationale retter. Kig kokkene over skulderen i All Day Dining-restaurantens åbne køkken. I de to lounge barer kan du nyde en lækker drink og den fantastiske udsigt over byen, mens hyggepianisten spiller stemningsfuld musik. I Porters Pub serveres der lækre drinks og snacks i afslappet atmosfære, og i hotellets lobby lounge bydes der på kaffe, te og forskellige slags juice samt lækkert bagværk. I den store spa-afdeling (11 rum) venter total afslapning og forkælelse i form af bl.a. forskellige behandlinger og massager. Et andet af hotellets højdepunkter er tagterrassen med pool.

Værelser:

Alle 844 luksusværelser er elegant og stilfuldt indrettet og udstyret med fladskærms-tv, telefon med direkte linje, WLAN, et stort siddeområde, minibar (mod betaling), gratis kaffe og te, pengeboks og klimaanlæg. De store badeværelser har toilet, separat badekar og brus samt hårtørrer.

Dubai: Dit 4-stjernede drømmehotel TIME GRAND PLAZA

Beliggenhed:

Det komfortable 4-stjernede hotel blev bygget i 2010 og ligger i Al Qusais kvarteret tæt på en lang række seværdigheder som f.eks. Burj Khalifa og Dubai Mall.

Faciliteter:

Time Grand Plaza Hotel er moderne og luksuriøst indrettet og har et stort og dejlig lyst lobbyområde, der indbyder til at slå sig ned. Hotellet har 232 store og meget smagfuldt indrettede værelser med al ønskelig komfort. Udover en
hyggelig café har hotellet også egen restaurant, hvor der serveres internationale og landstypiske retter. Desuden har hotellet et dejligt spa-område og et meget veludstyret motionscenter og – som noget helt unikt – en opvarmet pool med
poolbar på tagterrassen.

Værelser:

De komfortable dobbeltværelser er udstyret med badekar/bruser, WC, hårtørrer, hjemmesko, badekåber, gratis te og kaffe, telefon, WLAN (mod betaling), Sat-TV, minibar (mod betaling), pengeboks og klimaanlæg.

Dit 5-stjernede super luksushotel FAIRMONT AJMAN eller BAHI AJMAN PALACE

Beliggenhed:

Dette luksushotel er i en klasse for sig og ligger lige ud til en dejlig blå kyst med en skøn hvid sandstrand blot 30 min. kørsel fra den pulserende metropol Dubai.

Faciliteter:

Anlægget fremstår meget moderne og elegant. I begge hoteller finder man en række førsteklasses restauranter, der forkæler gæsterne med gode madoplevelser. I nogle restauranter/lounges kan man sidde udenfor og nyde udsigten over den Persiske Golf. I hotellets spa-afdeling eller på den lange sandstrand kan man drømme sig væk og bare nyde ferien. Et motionscenter og en stor udendørs swimmingpool runder tilbuddet af. Desuden tilbydes en lang række aktiviteter, f.eks. forskellige vandsportarter.

Værelser:

Alle værelser har en fantastisk udsigt til havet eller byen og er meget moderne og stilfuldt indrettet. De er udstyret med fladskærms-tv, minibar, pengeboks og klimaanlæg. Badeværelserne fremstår i luksuriøst design og har bruser/separat badekar og hårtørrer.

Dit 4-stjernede hotel AL HAMRA VILLAGE GOLF & BEACH RESORT (ekstra uge)

Beliggenhed:

Al Hamra Village Golf & Beach Resort befinder sig på De Forenede Arabiske Emiraters vestkyst i Ras Al Khaimah. Hotellet ligger i rolige omgivelser mellem Al Hamra Golf Course og den turkisblå Persiske Golf, kun 400 m fra en lang sandstrand.

Faciliteter:

Det komfortable resort ligger midt i et dejligt haveanlæg og har 219 store værelser, der er fordelt på flere 2-plans villaer. Til hotellet hører desuden en lobby med opholdsområde, en reception og en stor udendørs pool.

Værelser:

De smagfuldt indrettede standardværelser er udstyret med badekar eller bruser, WC, hårtørrer, klimaanlæg, Internet (mod betaling), telefon, pengeboks, Sat-TV og minibar (mod betaling).


To udflugter med bl.a. palmeøen og hotel Atlantis

Palmeøen & Hotel ATLANTIS:

I bydelen Dubai Marina med dens mange lystbåde og skyskrabere kommer du helt tæt på luksuslivet i Dubai. Herfra begiver vi os ud på den verdensberømte palmeø THE PALM, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Dubais fuldstændig unikke skyline med det kendte hotel BURJ AL ARAB og den højeste bygning i verden, BURJ KHALIFA. Vi lægger bl.a. turen forbi Hotel ATLANTIS med dets kæmpe haj-akvarium. Vi slutter dagen af med et besøg hos en tæppehandler med et stort udvalg af farveprægtige håndknyttede tæpper.

Kulturhovedstaden Sharjah:

Sharjah er den mest traditionsrige region i De Forenede Arabiske Emirater. På denne sightseeingtur ser vi på kulturarvsbygninger, den historiske bydel samt de travle souk´er (markeder). Ikke uden grund blev Sharjah i 2014 valgt til islamisk kulturhovedstad. Herefter lægger vi turen forbi en smykke- og lædervirksomhed med eksklusivt kunsthåndværk, hvor du har mulighed for at købe personlige souvenirs. Herfra fortsætter turen til emiratet Ajman, hvis hovedindtægter engang kom fra perledykkeri og fiskefangst.

Alt dette er indeholdt i ”oplevelsespakken“

Abu Dhabi Tour:

På denne afvekslende tur vil du stifte nærmere bekendtskab med Abu Dhabi, hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater. Byen har oplevet en rivende udvikling og hører i dag til en af de rigeste byer i verden. Du kommer bl.a. til at se Heritage Village, Emirates Palace og Sheikh Zayed-moskéen, den største moské i Emiraterne.

Sightseeing i Dubai:

En helt fantastisk udflugt, hvor du møder det moderne og det traditionelle Dubai. Vi starter med en kort sejltur over Dubai Creek til krydderimarkedet og Gold Souk, hvor byen tog sit udspring. Herfra fortsætter turen til Madinat Jumeirah, som er bygget i samme stil som de gamle arabiske paladser og gennemskæres af mange små floder. Yderligere stop på vejen: Al Fahidi Fort, som rummer Dubai Museum (inkl. entré), Dubai Mall samt verdens højeste bygning, Burj Khalifa.

Sejltur Abu Dhabi inkl. Aftensmad:

Lad dagen klinge ud med et helt unikt aftenarrangement om bord på en af de traditionelle dhow-både. Nyd Abu Dhabis fantastiske oplyste skyline og en lækker middag om bord, når vi sejler videre langs kysten. En ting er sikkert: Du vil få masser af nye indtryk med hjem fra denne tur.

Sejltur rundt om Yas Island:

På denne hyggelige sejltur kommer vi tæt på Yas Island, der især er kendt for Formel 1-banen Yas Marina Circuit og temaparken Ferrari World. Herfra fortsætter vi til Saadiyat Island, hvis naturlige sandkerne er blevet udvidet og forstærket. Det er planen, at øen fremover bl.a. skal huse kulturinstitutioner som Guggenheim Museum og Louvre Abu Dhabi.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse tur/retur med velrenommeret flyselskab Turkish Airlines (bedste europæiske flyselskab 2011 – 2016)5
  inkl. transport lufthavn – hotel – lufthavn
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse i Abu Dhabi på 5-stjernet luksushotel (national standard)
  GRAND MILLENNIUM AL WAHDA
  2x stor morgenbuffet
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse i Dubai på 4-stjernet drømmehotel (national standard)
  TIME GRAND PLAZA
  2x stor morgenbuffet
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse på 5-stjernede super luksushotel (national standard)
  FAIRMONT AJMAN eller BAHI AJMAN PALACE
  stor morgenbuffet
  – Gratis benyttelse af hotellets faciliteter:
  • stort og flot udendørs anlæg med swimmingpool
  • privat sandstrand (hotellets egen)
  • motionscenter med alt tænkeligt udstyr
 • 2 fantastiske udflugter:
  – Dubais vartegn – palmeøen THE PALM og Hotel ATLANTIS
  – Kulturhovedstaden Sharjah med dens orientalske flair
 • Veluddannede engelsktalende rejseledere
 • Lægevagt døgnet rundt

5 Turkish Airlines (bedste europæiske flyselskab 2011-2016 iht. Sky Trax World Airline Award) med omstigning i Istanbu


Dine yderligere tjenester3

Oplevelsespakke:

Pakken indeholder følgende 4 udflugter: Abu Dhabi tour, sejltur Abu Dhabi inkl. Aftensmad, sightseeingtur i Dubai inkl. entré til Dubai Museum samt sejltur rundt om Yas Island. Alt dette får du for fra 1150,– DKK pr. person

Ekstra uge:

Du kan forlænge din ferie og bo på det 4-stjernede Al Hamra Village Golf & Beach Resort i en uge for kun 3800,– DKK pr. person inkl. halvpension

3 Ikke indeholdt i pakkeprisen.

Forenede Arabiske Emirater

 janfebmartsaprilmajjunijuliaugsepoktnovdec
FAE DUBAI242527323737414038353225
KØBENHAVN2381318222423181474

Sammensætning:

De Forenede Arabiske Emirater (FAE) består af følgende syv emirater: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Um al-Qawain, Ras al-Khaimah, Fujairah.

Statsform:

De Forenede Arabiske Emirater er et føderalt, konstitutionelt monarki og består af syv autonome emirater. Landets øverste politiske myndighed er ”Det øverste Råd”, der dannes af lederne af de syv emirater. Disse vælger i egne rækker statsoverhovedet og dets repræsentanter, som sidder for 5 år ad gangen. Parlamentet består af 40 medlemmer, der vælges indirekte eller udpeges af emirerne, og det har udelukkende en rådgivende funktion. Politiske partier er ikke tilladt i De Forenede Arabiske Emirater.

Hovedstad:

Abu Dhabi (ca. 1,2 mio. indbyggere).

Religion:

Statsreligionen er islam (85 procent sunnitter, 15 procent shiitter). Udenlandske statsborgere kan frit praktisere deres religion (f.eks. kristendom, andre retninger af islam, hinduisme).

Sprog:

I FAE er arabisk det officielle sprog. På hoteller og i forretninger taler/forstår man også engelsk.

Klima:

Subtropisk/tropisk ørkenklima med meget lidt regn (som regel om vinteren); ekstrem varme og fugtighed fra maj til oktober (højeste dagstemperatur over 45° C; gennemsnitstemperatur i januar 18° C, i august 34° C.

Lokal tid:

Mellemeuropæisk tid (GMT) +3 timer. I den europæiske sommertid er tidsforskellen +2 timer.

Elektricitet:

220-250 V vekselstrøm, 50 Hertz. Det normale er 3-bens stik. Adaptere fås i alle el-forretninger og større supermarkeder.

Telefon:

Ved opkald til Emiraterne fra Danmark er den internationale landekode 00971, omvendt ved opkald til Danmark fra Emiraterne er landekoden 0045 efterfulgt af det 8-cifrede telefonnummer.

Land og folk:

På grund af islam er det begrænset hvad der må nydes af alkohol i De Forenede Arabiske Emirater. Særligt i emiratet Sharjah er der et strengt alkoholforbud, på hotellerne tilbydes ingen alkohol. Forbuddet gælder kun i Sharjah og ikke i de øvrige emirater, hvor der serveres alkohol. I fastemåneden ramadan må man regne med, at restauranterne uden for hotellerne holder lukket og at myndighederne kun arbejder nogle timer om dagen. Desuden er der en større følsomhed i religiøse spørgsmål, hvor det bl.a. handler om at vise respekt for muslimske traditioner. Det er forbudt at spise, drikke og ryge offentligt (gælder også i biler) fra solopgang til solnedgang, og forbuddet gælder også for folk med en anden tro end den muslimske. Kvinder bør klæde sig diskret og gå med langærmet tøj, og mænd bør gå med lange bukser og skjorter/t-shirts med lange ærmer. I De Forenede Arabiske Emirater giver man som regel drikkepenge. Ligesom i USA er drikkepengene i servicefag en del af lønnen. Desuden symboliserer de også en værdsættelse af den service, der ydes. Stuepigen på hotellet kan man give 7-15 DKK pr. dag. I en restaurant eller en taxa er det almindeligt at give ca. 10% af det beløb, der skal betales. I forretninger giver man ikke drikkepenge. På grupperejser anbefales det at give guiden ca. 15 DKK pr. dag og person og buschauffører 7-15 DKK pr. dag og person. Men i sidste ende er det naturligvis en selv, der bestemmer, om man vil give drikkepenge, og hvor meget man vil give.

Indrejsebestemmelser for danske statsborgere:

Danske statsborgere behøver ingen visum ved indrejsen til De Forenede Arabiske Emirater. Passet skal være gyldigt i seks måneder fra indrejsedatoen. Ved ankomsten i FAE udstedes et gratis visum, der gælder i 90 dage. FAE´s ambassade i Stockholm udsteder p.t. ingen visa. Danske provisoriske pas anerkendes ved udrejse, men man kan ikke rejse ind i landet på et provisorisk pas. Personer med anden nationalitet end den danske opfordres til at søge oplysninger om gældende indrejsebestemmelser ved FAE´s ambassade.
Bemærk: Inden du rejser til De Forenede Arabiske Emirater bør du forhøre dig om de gældende visumbestemmelser og sikre dig, at du har et gyldigt visum, hvis dette kræves. Bindende indrejseinformationer fås ved henvenelse til De Forenede Arabiske Emiraters ambassade i Stockholm. Du har selv pligt til at sørge for alle formaliteter i tilfælde af at visum er påkrævet. TSS påtager sig ingen ansvar, hvis du skulle have forsømt at gøre dette. Bemærk, at indrejse til De Forenede Arabiske Emirater afhænger af immigrationsmyndighedens godkendelse.

Rejseleder:

Vores rejseledere er meget veluddannede og informerer gæsterne udførligt om land og folk, historie og kultur m.v. og er dem behjælpelige med råd og vejledning i
alle praktiske/organisatoriske spørgsmål, f.eks. når det gælder værelsesfordelingen. Glæd dig til at lære dem nærmere at kende på det første informationsmøde, hvor du bydes velkommen. På mødet får du alle de informationer du måtte ønske om rejsens forløb. Der er virkelig noget at se frem til: Vi har sammensat et alsidigt program med utallige højdepunkter, som giver dig mulighed for at komme tæt på kulturen og naturen i De Forenede Arabiske Emirater og lære en masse om land og folk. En lang række ydelser er allerede inkluderet i rejseprisen, og flere ydelser kan tilvælges.
Vi anbefaler, at du tilvælger følgende pakketilbud:

Valuta/banker/kreditkort:

Den officielle valuta i De Forenede Arabiske Emirater hedder dirham (AED). 1 dirham = 100 fils (opgjort: april 2019) 1 DKK = ca. 0,55 AED, 1 AED = 1,81 DKK.
Du kan veksle penge i bankerne og på hotellerne. Bankernes åbningstider er lørdag-onsdag kl. 08.00-15.30 og torsdag kl. 08.00-14.00. Nogle banker har også åbent mellem kl. 16.30-18.30. Fredag og lørdag holdes der weekend. Internationale kreditkort kan benyttes som betalingsmiddel i hoteller, hos biludlejere og en lang række forretninger. Der kan hæves kontanter med PIN-kode i pengeautomaterne. Rejsechecks accepteres stort set overalt.

Toldbestemmelser:

Man risikerer hårde straffe ved indførsel af våben, narkotiserende stoffer, falske penge og pornografiske artikler. Kropsafslørende billeder, der f.eks. pryder forsiden af et blad, kan blive opfattet som pornografi. Videobånd vil evt. blive kontrolleret eller konfiskeret. Det samme gælder e-cigaretter, der konfiskeres straks ved indrejsen. Hvis du har brug for yderligere toldinformationer vedr. indførsel af varer til De Forenede Arabiske Emirater, kontakt venligst FAE´s ambassade i Stockholm. Nærmere oplysninger om toldbestemmelser, der gælder for indførsel af varer til Danmark, se: www.skat.dk.

Sikkerhedshenvisninger:

På grund af den generelle situation i Mellemøsten tilrådes det at udvise årvågenhed også i De Forenede Arabiske Emirater. I FAE hersker en streng muslimsk moralopfattelse. Homoseksualitet og seksuelle forhold uden for ægteskab er forbudt og kan føre til fængselsstraffe, hvis de meldes til myndighederne. På hotellerne vil der normalt ikke være problemer med at turister af samme køn deler et værelse. Efter islamisk lov kan f.eks. kys og udveksling af kærtegn i offentligheden ligeledes medføre bøder eller fængelsstraf. Derfor tilrådes det at tage hensyn til almindelig skik og brug i De Forenede Arabiske Emirater og ikke foretage sig noget i offentligheden, der kunne vække anstød. Det forventes også, at der tages hensyn til de religiøse, politiske, kulturelle og sociale traditioner i landet og at man som turist holder sig væk fra evt. demonstrationer og protestarrangementer. Det er forbudt at eje eller konsumere selv ganske små mængder narkotiserende stoffer. Også her risikerer man en fængselsstraf. Det gælder også, hvis indtaget af stoffer (også de ”bløde”) ligger er par dage tilbage og dette konstateres ved en blodprøve.

Kriminalitet:

De Forenede Arabiske Emirater hører til de sikreste lande i Mellemøsten og har en meget lav kriminalitetsrate. Dette betyder dog ikke, at der ikke også enkeltvis kan forekomme f.eks. lommetyveri – hyppigst i de store indkøbscentre. Det er strafbart at fotografere/filme følgende: Militæranlæg, havne, lufthavne, store paladser tilhørende de herskende, offentlige bygninger, industrianlæg samt olie- og gasanlæg. Ignoreres forbuddet risikerer man som minimum at få frataget sit kamera/film/chip.

Medicinske oplysninger:

Vaccination: Udenrigsministeriet anbefaler beskyttelse mod stivkrampe, difteri, polio og hepatitis A, ved længere ophold over 3 mdr. desuden mod hepatitis B. Ved særlig udsathed (ophold på landet, jagt, jogging m.v.) kan beskyttelse mod rabies og/eller tyfus ligeledes være relevant. Disse og andre spørgsmål bør drøftes med en speciallæge i tropesygdomme eller en læge med erfaring i trope- og rejsemedicin før afrejsen.

Medicinsk behandling:

Det er forbudt at indføre bestemte medicinske præparater / indholdsstoffer uden recept. Forhør dig herom inden afrejsen. Lægehjælpen på landet kan ikke altid sammenlignes med europæiske forhold, i de større byer er den dog ganske god. Mange udenlandske læger, f.eks. fra Tyskland, praktiserer i FAE. Alle danskere, der rejser til eller opholder sig i Emiraterne, opfordres til at tegne en privat rejsesygeforsikring, der også dækker udgifterne ved evt. hjemtransport. Det er kundens ansvar at vurdere, om hans/hendes fysiske og psykiske helbredstilstand er forenelig med rejsen, dvs. om han/ hun fysisk og psykisk er i stand til at klare rejsens udfordringer på egen hånd.

Ingen garanti for rigtigheden af oplysninger/Status: april 2019

kundenstimmen


»Alt i alt en virkelig skøn rejse, som langt overgik vores forventninger. Dygtig guide og lækre hoteller. Der kunne ikke sættes en fi nger på noget som helst. Mange tak!«

Ines Carmen G. – rejsende, 27.02.20154


»Hele rejsen gik præcist som vi havde ønsket os. Helt ubeskrivelig dejlig rejse – næsten som i 1001 Nats Eventyr.«

Annegret P. – rejsende, 25.04.20154


4 TSS Travel Service Scandinavia AS og RSD Reise Service Deutschland er del af en europæisk rejsekoncern, der tilrettelægger rejser for kunder fra flere europæiske lande. Undersøgelsen blev gennemført med personer, der rejste med TSS/RSD i 2017. Disse kommentarer stammer fra kunder, der har rejst med vores virksomhedsgruppe.

Forstørrelse: