Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

Lidt om os selv

TSS Danmark – tæt på kunden

TSS Travel Service Scandinavia – forkortet TSS – blev grundlagt i 2009.

Turistvirksomheden med aktiviteter i hele Europa er en mellemstor koncern med over 800 medarbejdere.

TSS er specialiseret i studie- og afslapningsrejser og er en af Europas største arrangører af studierejser!

Rejserne sælges hovedsageligt direkte og i samarbejde med anerkendte avis- og tidsskriftsforlag, postordrefirmaer samt gennem personlige anbefalinger fra meget tilfredse kunder. Med en samlet bedømmelse på 4,5 (på en skala fra 1 til 5, hvor 5 er det bedste) er kundetilfredsheden nemlig helt i top, og TSS kan glæde sig over et stort antal stamkunder. Ikke mindst derfor kunne TSS i løbet af de sidste ti år byde over 2,2 mio. gæster velkommen.

Det omhyggeligt udvalgte program er stort og omfatter bl.a. interessante studierejser til Rhodos, Grækenland, Kroatien, Israel, Sydafrika, Cypern og Indien samt diverse eksklusive krydstogter og ekspeditioner.

Desuden tilbyder TSS et afslappende kurophold i Tjekkiet og en luksusferie i et af Tysklands mest usædvanlige hoteller, der ligger mellem Strasbourg og Baden-Baden.

På grund af det tætte samarbejde med lokale bureauer sikres en perfekt organisering. Lokale, omhyggeligt udvalgte rejseledere formidler deres viden og giver gæsterne et indblik i destinationens historie og skikke.

Derfor er TSS den helt rigtige partner for alle feriegæster, der stiller høje krav og søger studie- og oplevelsesrejser med god sammenhæng mellem pris og kvalitet!

TSS – Topservice tæt på kunden.

TSS Travel Service Scandinavia
TSS Danmark, Filial af TSS Travel Service Scandinavia AS, Norge
Hørkær 12 – 2730 Herlev

Danmark

Telefon 0 898 835 73

Adm. direktør
Kourosh Adab


Vi som rejsearrangør i Europa

Et fremragende pris/ydelse-forhold og yderst positive tilbagemeldinger fra vore samarbejdspartnere og gæster gør, at vi sammen med vores partnervirksomheder kan markedsføre vores rejser i 10 europæiske lande.