Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

Persondatapolitik

Databeskyttelse og cookie-politik

Disse retningslinjer for databeskyttelse beskriver behandlingen af personoplysninger i forbindelse med brugen af webstederne fra TSS Danmark, filial af TSS Travel Service Scandinavia AS, Norge [„TSS“] inklusive de mobile applikationer (vores „apper“). Her forklares også de valgmuligheder, du har med henblik på dine personoplysninger („dine rettigheder“), og hvordan du kan kontakte os.

I. Hvem er ansvarlig, og hvordan kan jeg få fat i den databeskyttelsesansvarlige?

Ansvarlig i henhold til persondataforordningen er filialen af TSS Danmark, Filial af TSS Travel Service Scandinavia AS, Hørkær 12, DK – 2730 Herlev, Danmark.

Øvrige kontaktoplysninger og de autoriserede repræsentanter fremgår af vores kolofon. Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger eller vedrørende temaet databeskyttelse generelt, bedes du henvende dig til den databeskyttelsesansvarlige, som du kan kontakte via den adresse, der fremgår af vores kolofon, eller på følgende e-mail-adresse: dataansvarlig@tss-travel.dk.

II. Dine rettigheder som registreret par

Hver registreret part har følgende rettigheder:

 • retten til indsigt i, hvilke oplysning der foreligger, jf. persondataforordningens art. 15.
 • retten til korrektion af ukorrekte data, jf. persondataforordningens art. 16.
 • retten til at blive slettet / “retten til at blive glemt”, jf. persondataforordningens art. 17.
 • retten til begrænsning af bearbejdning af personoplysninger, jf. Persondataforordningens art. 18.
 • retten til dataportabilitet, jf. persondataforordningens art. 20.

Du kan til enhver tid uden angivelse af grunde frabede dig bearbejdning af personoplysninger til reklamemæssige formål – inklusive en med direkte markedsføring forbunden profilering.

Desuden har den registrerede en generel indsigelsesret (jf. persondataforordningens art. 21 afsnit 1). I dette tilfælde skal indsigelsen mod en databehandling begrundes. Hvis databehandling sker på grundlag af et samtykke, kan dette samtykke til enhver tid tilbagekaldes med fremadrettet virkning.

For at gøre brugerrettigheder gældende beder vi dig om at henvende dig til databeskyttelse@tss-travel.dk. Desuden kan du overfor en tilsynsmyndighed gøre indsigelser mod den af os gennemførte databehandling.

III. Personlige oplysninger, der vil blive behandlet af TSS

I det følgende vil vi gerne give dig et overblik over, hvordan vi beskytter dine personoplysninger ved brug af vores websted, og hvilke former for personoplysninger vi behandler til hvilke formål og i hvilket omfang.

1. Behandling af personoplysninger i forbindelse med bestillinger

Når du bestiller en rejse via TSS Danmark, Filial af TSS Travel Service Scandinavia AS, Norge, indsamler vi sammen Kesselhaus GmbH, Offenburg de data, der er nødvendige for gennemførelsen af din rejse. Disse data er især navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse,

rejsedata (ud- og hjemrejsedato, afgangslufthavn / buspåstigningssted) samt bookingdata (valgt rejse, eventuel ekstra uge). Du er forpligtet at stille de data til rådighed, der er påkrævet for at kunne opfylde kontrakten. I modsat fald kan vi ikke gennemføre din booking.

Med henblik på bestillingen bruger vi – afhængigt af destination eller luftfartsselskab – enten reserveringssystemet Amadeus eller videregiver de data, der er nødvendige for bestillingen og udstedelsen af flybilletten, til det pågældende luftfartsselskab, muligvis via en tjenesteudbyder. Det samme gælder videregivelsen af de nødvendige data til det pågældende luftfartsselskab. Afhængigt af destination kan de nødvendige data blive videregivet til følgende luftfartsselskaber i forbindelse med gennemførelsen af aftaler:

Lufthansa; Emirates; Freebird Airlines; Aegean Airlines; Corendon Airlines; Turkish Airlines; TAP Air Portugal; Air Europa Lineas Aereas; Air Baltic; Air France/ KLM Royal Dutch Airlines

For at udføre og afvikle rejsen på destinationen sender vi de påkrævede data til et bureau, der selvstændigt viderebehandler disse data med dette formål. Dette bureau overtager videregivelse af data i det nødvendige omfang til de virksomheder, der har påtaget sig at arrangere rejsen, f.eks. busselskab (lokal transport til hotel eller ved rundrejser) eller hotel (overnatninger). Samtidig videresender bureauet en deltagerliste til de ansvarlige rejseledere. Både bureauet og de andre serviceydere har hjemsted uden for EU/Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, hvis din feriedestination ligger uden for EU/Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. I dette tilfælde behandles dine data i henhold til retssystemet i det pågældende land, hvor virksomheden har sit hjemsted. Fra andre samarbejdende tjenesteydere modtager du særskilte oplysninger om omfanget af databehandlingen. Du kan også gøre dine rettigheder som berørt, f.eks. retten til indsigt, gældende over for TSS. I dette tilfælde sender vi din forespørgsel videre.

Hvis du benytter dig af muligheden for at sende os en e-mail eller bruger vores kontaktformular, indsamler vi de data, vi har fået i den forbindelse, til at bearbejde din forespørgsel. I henhold til din forespørgsel pr. e-mail eller på kontaktformularen efterkommer vi en eventuel kontaktanmodning eller ønsker om anden information.

Dataene fra rejsebookingen bruges desuden til en eventuel påkrævet afvikling af garantisager eller andre reklamationer. Desuden kan disse data også videregives til eksterne revisorer og/eller skatterådgivere i forbindelse med deres rådgivnings- og kontrolopgave. Dataene gemmes i henhold til de lovbefalede arkiveringsbestemmelser iht. § 10 Bogføringslov og slettes efter udløb af de lovbefalede arkiveringsbestemmelser.

Vedr. reklamemæssig brug af data fra en rejsebestilling

TSS samt bemyndigede og kontrollerede serviceydere (f.eks. lettershops som brand production Axel Bauer, Bühlertal; Direct Center Knoll GmbH, Rottenburg eller b+g mailing.de Gmbh, Hamborg) anvender navne og adresser på de rejsende til videre tiltag med henblik på kundetilknytning og kundereaktivering. De omfatter tilsendelse af flere oplysninger om interessante rejseprodukter og serviceydelser pr. post eller tilsendelse af gavekort. På den måde vil TSS gøre sine kunder opmærksom på flere interessante feriemuligheder og opnå en langsigtet kundebinding.

Videresendelse af data til tredjemand til  reklameformål sker ikke. Telefonnummer og e-mailadresse bruges med særskilt samtykke til reklamemæssige formål. Såfremt der ikke foreligger supplerende samtykke, bruges navn og adresse ikke til reklamemæssige formål, hvis du i en periode på 7 år ikke har ytret interesse i at fortsætte kunderelationen til TSS. Her bruger vi følgende aktivitetskendetegn: Start på rejsen eller dato for annullering af rejsen.

Desuden behandler TSS bookingdatafor at individualisere din rejsebooking og løbende forbedre den og for også fremover at kunne fremlægge tilbud af personlig interesse. Således bruger vi rejsebookingdata for at være dig optimalt behjælpelig med din booking og gøre opmærksom på interessante destinationer i vores tilbud. Internt i virksomheden behandler vi disse data under et pseudonym for at imødekomme din berettigede interesse i beskyttelse af dine personoplysninger. Ved hjælp af denne databehandling kan vi ved personaliserede tilbud (e-mail eller den med posten tilsendte reklame) præsentere dig for produkter, som vi mener kunne have din interesse.

Dataene fra din rejsebooking anvendes ikke længere til reklamemæssige formål – inkl. En profilering, der hænger sammen med direkte reklame – hvis du i en periode på 5 år ikke har ytret interesse i at fortsætte kunderelationen til TSS. Her bruger vi følgende aktivitetskendetegn: Start på rejsen eller dato for annullering af rejsen. Efter udløb af de 5 år bruger vi i yderligere to år navn, adresse og fødselsdag, sidste rejsebooking samt destination til at sende reklamer til dig pr. post. Hvis du inden for denne periode ikke reagerer på denne reklame, anvender vi heller ikke disse data efter udløb af disse to år.

Vedr. reklamemæssig brug af data fra interesserede

Hvis du telefonisk beder os om at sende dig rejsetilbud eller et katalog, indsamler vi sammen med den af os bemyndigede og kontrollerede serviceyder F&S Dialogmarketing GmbH, Offenburg, navn og adresse for at kunne sende dig det ønskede materiale. Du er forpligtet at stille de data til rådighed, der er nødvendige herfor. Ellers kan vi ikke sende dig kataloget. Endvidere beder vi om din tilladelse til også at bruge disse data fremover med henblik på at sende dig TSS-kataloger og yderligere, skriftlige rejsetilbud, indtil du frabeder dig tilsendelsen af disse.

Kreditkortbetaling

Dine kreditkortdata indsamles af First Cash Solution GmbH (First Cash), Bad Vilbel og bruges udelukkende til at afvikle afregningen af den hos os bookede rejse. First Cash bruger ikke dine data til andre formål. TSS modtager ikke dine kreditkortdata i klartekst, men modtager af First Cash som dokumentation kun et ID og dit kreditkortnummer i et forkortet, ulæseligt format (123456******7890).

2. Behandling af oplysninger ved brug af vores websted – logfiler

Ved brug af vores websted bliver der automatisk indsamlet generelle oplysninger. Disse oplysninger (server-logfiler) omfatter blandt andet webbrowsertypen, det anvendte operativsystem, din internetudbyders domænenavn og lignende. Derudover bliver IP-adressen indsamlet og anvendt til, at du kan anvende den ønskede tjeneste. Disse oplysninger er teknisk nødvendige for at kunne vise indholdet på de websteder, du ønsker at se, og de er påkrævet ved brug af internettet.

Vi anonymiserer hhv. sletter omgående disse logfiler efter afslutning af sessionen. Retsgrundlaget for databehandlingen er persondataforordningens art. 6 stk. 1 sætning 1 f).

I henhold til vores It-sikkerhedskoncept bliver logfiler opbevaret i seks uger for at kunne registrere og analysere eventuelle angreb mod vores websted. Retsgrundlaget for databehandlingen er persondataforordningens art. 6 stk. 1 sætning 1 f).

3. Behandling af oplysninger ved brug af webstedet – dine forespørgsler

Hvis du sender os en forespørgsel pr. e-mail eller via kontaktformularen, indsamler vi de oplysninger, du har givet os, med henblik på behandling og besvarelse af dit anliggende. Vi opbevarer disse oplysninger i op til to år til dokumentationsformål. Retsgrundlaget for databehandlingen er persondataforordningens art. 6 stk. 1 sætning 1 f).

4. Abonnement på et e-mail-nyhedsbrev

Ved tilmeldingen til vores nyhedsbrev gør vi brug af den såkaldte double-opt-in-metode. Det vil sige, at vi sender en bekræftelses-mail til den anførte e-mail-adresse, når du har indtastet din e-mail-adresse. I denne bekræftelses-mail beder vi dig om at bekræfte, at du ønsker at få tilsendt nyhedsbrevet. Hvis du ikke bekræfter dette inden for 4 uger, bliver din tilmelding automatisk slettet. Hvis du bekræfter, at du ønsker at modtage nyhedsbrevet, gemmer vi din e-mail-adresse, indtil du framelder nyhedsbrevet. Vi opbevarer denne oplysning for at kunne tilsende dig nyhedsbrevet. Derudover gemmer vi i forbindelse med tilmeldingen og bekræftelsen også dine IP-adresser og tidspunktet for tilmeldingen for at forebygge misbrug af dine personlige oplysninger og for at kunne dokumentere korrekt tilsendelse. Retsgrundlaget for databehandlingen af dine personoplysninger er persondataforordningens art. 6 stk. 1 sætning 1 a).

E-mail-adressen er den eneste oplysning, der er obligatorisk med henblik på tilsendelsen af nyhedsbrevet. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til tilsendelsen af nyhedsbrevet. Din tilbagekaldelse påvirker ikke lovligheden af behandlingen af dine personoplysninger forud for tilbagekaldelsen. Du kan infomere os om tilbagekaldelsen ved at klikke på det link, der er anført i hver e-mail med nyhedsbrevet, pr. e-mail til info@tss-travel.dk eller ved at sende en meddelelse ved hjælp af de kontaktoplysninger, der er anført i vores kolofon.

5. Anvendelse af en Consent Management Platform

På vores websted anvender vi den Consent Management Platform, der drives af vores bemyndigede og kontrollerede serviceyder. Dette værktøj bruges til kontrol af samtykke til sætning af cookies samt integrationen af eksterne tjenesteudbydere og deres verifikation. Som bevis for dit samtykke gemmer vi oplysninger om den enhed, du bruger, oplysninger om din browser, anonymiseret IP-adresse, dato og klokkeslæt for besøget samt opt-in og opt-out data i tre år. Retsgrundlaget for lagringen af disse data er persondataforordningens art. 6 stk. 1 sætning 1 lit c.

6. Oplysninger om databeskyttelsen

På vores websteder træffer vi tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte de personoplysninger, vi har lagret, mod tab eller misbrug og mod at uvedkommende får adgang til dem, og vi træffer ligeledes foranstaltninger til at sørge for en sikker dataoverførsel.

Vi gør opmærksom på, at det på grund af internettets struktur kan forekomme, at uvedkommende utilsigtet får adgang til data. Du bærer derfor også et ansvar for at beskytte dine oplysninger mod misbrug ved hjælp af kryptering eller på anden vis. Uden hensigtsmæssige sikkerhedsforanstaltninger kan det især i forbindelse med oplysninger, der overføres uden kryptering, også hvis der er tale om en e-mail, forekomme at uvedkommende læser med.

IV. Integration af eksterne tjenester

1. Anvendelse af YouTube

Vores websted gør brug af plugins fra siden YouTube, der drives af Google. Ansvarlig for siderne er Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland.

Hvis du besøger en af vores sider, hvor der anvendes et YouTube-plugin, bliver der oprettet en forbindelse til YouTubes servere. I denne forbindelse bliver YouTube-serveren informeret om, hvilke af vores sider, du har besøgt.

Hvis du er logget ind på din YouTube-konto, giver du YouTube mulighed for at tilknytte din browseradfærd direkte til din personlige profil. Dette kan du forhindre ved at logge dig ud af din YouTube-konto.

Formålet med brugen af YouTube er en attraktiv præsentation af vores online-tjeneste og dermed på grundlag af persondataforordningens art. 6 stk. 1 lit f. Vi indsamler kun oplysninger om, i hvilket omfang de integrerede YouTube-videoer bliver åbnet, og vi sletter disse oplysninger efter to år.

Nærmere oplysninger om håndteringen af brugeroplysninger fremgår af YouTubes databeskyttelseserklæring på adressen: https://policies.google.com/privacy.

V. Vores cookie-politik

1. Generelle informationer om brugen af cookies

Vores websted gør brug af cookies. Cookies er små tekstfiler, der bliver overført til dit apparat, og som bliver gemt af din browser. De har til formål er gøre vores websted mere brugervenlige, mere effektive og mere sikre. Vi gør brug af både såkaldte midlertidige cookies, som automatisk bliver slettet, når du lukker din browser (”sessionscookies”), og persisterende (vedvarende) cookies.

Du kan vælge, om du vil tillade overførsel af cookies. Du kan foretage de nødvendige ændringer i dine browserindstillinger. Du kan vælge, om du accepterer alle cookies, om du vil informeres ved overførsel af cookies, eller om du vil afvise alle cookies. Hvis du vælger den sidste mulighed, kan det ske, at du ikke kan gøre brug af vores websted i fuldt omfang.

Ved brugen af cookies skelnes der mellem strengt nødvendige cookies og cookies til andre formål (registrering af trafik, reklameformål).

2. Strengt nødvendige cookies ved brug af webstedet

Vi gør brug af sessionscookies på vores websteder, som er strengt nødvendige i forbindelse med brugen af vores websteder. Hertil hører cookies, der giver os mulighed for at genkende dig, mens du besøger webstedet inden for rammerne af en enkelt session. Disse sessionscookies bidrager til sikker brug af vores websted, idet de muliggør sikker anvendelse af indkøbskurvfunktionen og betalingsprocessen.

3. Brug af cookies med dit samtykke

I det efterfølgende får du et overblik over de cookies, som vi gør brug af på baggrund af det samtykke, du giver, første gang du bruger vores websted. Ved hver beskrivelse af brugen finder du derudover en opt-out-mulighed.

Sporing med Matomo

Vi bruger webanalysetjenesten Matomo på dette websted. Dette værktøj gør brug af såkaldte „cookies“, som er tekstfiler, der bliver lagret på din computer, og som muliggør en analyse af din brug af webstedet. Ved hjælp af værktøjet indsamler vi oplysninger om dine seneste besøg på vores websted, og hvordan du bevæger dig rundt på vores websted, og bruger disse oplysninger til at evaluere din brug af webstedet og til at udarbejde rapporter om webstedsaktiviteten

De data, der indsamles af webanalysetjenesten Matomo, gemmes og behandles på servere i Tyskland.

Vi bruger webanalysetjenesten til at analysere brugen af vores websted og dermed bedre forstå, hvordan besøgende bruger vores websted, så vi kan gøre det endnu mere intuitivt. Retsgrundlaget for lagring af cookien er dit samtykke i henhold til artikel 6, stk. 1, sats 1 lit. a GDPR, og den videre evaluering af de indsamlede data over en periode på 13 måneder er afvejning af interesser i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f) i GDPR. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med fremtidig virkning i vores cookieindstillinger.

Foranstaltninger til online-markedsføring – Google Adwords Tracking og Remarketing

Vi gør brug af tjenesten Google Adwords for at kunne gøre opmærksom på vores attraktive tilbud på eksterne websteder ved hjælp af reklamemateriale (såkaldte Google Adwords). Google udsender dette reklamemateriale via såkaldte ”Ad Server”. I denne forbindelse bliver der gjort brug af Ad Server-cookies, som muliggør evaluering af performance-parametre såsom Ad Impressions, Clicks samt Conversions. På denne måde kan vi ved hjælp af oplysningerne fra reklamekampagnen registrere, hvor succesfuld de enkelte reklameforanstaltninger er. Hvis du når frem til vores websted via en Google-annonce, lagrer Google Adwords en cookie på din computer. Denne form for cookie bliver normalt ugyldig efter 30 dage, og er derfor ikke beregnet til at identificere dig personligt. I forbindelse med denne cookie bliver der normalt lagret følgende analyseværdier:

 • Unique Cookie ID
 • Antal Ad Impressions pr. placering (frequency)
 • Seneste Impression (relevant for Post-View-Conversions)
 • OptOput-information (markering af at brugeren ikke længere ønsker at blive adresseret)

Disse cookies gør det muligt for Google at genkende din internetbrowser. Hvis en bruger besøger bestemte sider på en Adwords-kundes websted, og den cookie, der er lagret på brugerens computer, ikke er udløbet, kan Google og dennes kunde se, at brugeren har klikket på annoncen og er blevet ført hen til denne side. Der tilknyttes en anden cookie til hver Adwords-kunde. Dermed kan cookies ikke spores ud over Adwords-kundernes websteder. Vi indsamler og forarbejder selv ikke nogen personoplysninger i forbindelse med de anførte reklameforanstaltninger. Vi modtager kun statistiske analyser fra Google. På baggrund af disse analyser kan vi se, hvilke af de anvendte reklameforanstaltninger, der er særligt effektive. Vi modtager ikke andre oplysninger i forbindelse med brug af reklamematerialet, og vi kan ikke identificere brugeren på baggrund af disse oplysninger. Retsgrundlaget for Googles lagring af cookies er dit samtykke dertil (persondataforordningens art. 6 stk. 1 sætning 1 lit a). Du kan altid tilbagekalde dit samtykke under vores cookie-indstillinger.

På grund af de anvendte markedsføringsværktøjer opretter din browser automatisk en direkte forbindelse til Googles server. Vi har ingen indflydelse på omfanget og anden brug af de oplysninger, som Google indsamler ved hjælp af disse værktøjer, og vi informerer dig derfor i henhold til vores viden:

Ved brug af ”tracking-tools” bliver Google informeret om, at du har åbnet den pågældende side på vores websted, eller om at du har klikke på en af vores annoncer. Hvis du er tilmeldt en af Googles tjenester, kan Google tilknytte dit besøg til din konto. Hvis du ikke er registreret hos Google, eller hvis du ikke er logget på, kan udbyderen muligvis indsamle og gemme din IP-adresse. Du kan finde nærmere oplysninger om databeskyttelse hos Google her: https://policies.google.com/privacy og https://services.google.com/sitestats/en.html

Du kan afvise, at der sættes en cookie i starten af dit besøg på vores websted eller i cookieindstillingerne ved at nægte dit samtykke til, at der sættes cookies. Dette kan du f.eks. gøre i dine browserindstillinger ved generelt at deaktivere automatisk sætning af cookies. Eller du kan deaktivere cookies til Conversion-Tracking ved at indstille din browser således, at cookies fra domænet ”www.googleadservices.com” bliver blokeret. Derudover kan du ved at installere et browser-plugin forhindre Googles indsamling af de oplysninger, som cookien opretter med tilknytning til din brug af webstedet: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Hvis du ikke ønsker at modtage interessebaserede reklamer, kan du deaktivere Googles brug af cookies til dette formål ved at gå til siden https://www.google.com/settings/ads/. Du kan finde nærmere oplysninger om databeskyttelse hos Google her https://policies.google.com/privacy.

Eller du kan besøge webstedet for Network Advertising Initiative (NAI): http://www.networkadvertising.org/

Facebook Pixel/Custom Audience

På vores websted har vi integreret en Facebook-pixel fra Facebook Ireland Limited. Når du besøger vores websted sker der via en re-direct en videresendelse til Facebook. I denne forbindelse kan følgende oplysninger blive videresendt:

 • Unique Cookie ID
 • Det besøgte websted
 • Tidspunktet

Facebook kan aflæse det apparat, du anvender, med en cookie og en unik identifikator hhv. en eksisterende cookie. Hvis du er tilmeldt hos Facebook, kan der ved hjælp af disse oplysninger blive vist målrettet reklame for os på Facebook-siderne. Dataene behandles af Facebook også i USA. Dine data videregives først til USA efter din udtrykkelige accept. Retsgrundlaget for lagring af cookies er dit samtykke dertil (persondataforordningens art. 6 stk. 1 sætning 1 lit a). Du kan altid tilbagekalde dit samtykke under vores cookie-indstillinger. Den videre evaluering af de indsamlede data sker på Facebooks eget ansvar. Du kan ændre dine Facebook-indstillinger for reklame her: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Criteo – Retargeting

På vores sider og onlinetilbud indsamles der via Criteos teknologi (Criteo GmbH, Unterer Anger 3, 80331 München, Tyskland) oplysninger om webstedsbesøgendes surfingadfærd til markedsføringsformål og sættes cookies til markering af slutenheder med henblik på visning af yderligere reklame.

Dermed kan Criteo analysere surfingadfærden og efterfølgende vise målrettede produktanbefalinger som passende reklamebanner ved besøg på andre websteder. Nederst til højre i hvert banner vises et lille „i“ (for information), som åbnes, når du holder musen over og fører til en side, når du klikker, hvor systemet forklares og tilbagekaldelse af samtykke tilbydes. Når du klikker på Opt-out, indstilles en „opt-out“- cookie, som forhindrer disse bannere i at blive vist i fremtiden. Yderligere anvendelse eller videregivelse til tredjepart finder ikke sted. Retsgrundlaget for lagring af cookies er dit samtykke dertil (persondataforordningens art. 6 stk. 1 sætning 1 lit a). Du kan altid tilbagekalde dit samtykke under vores cookie-indstillinger.

Du kan endvidere få flere oplysninger hos Criteo på https://www.criteo.com/privacy/ og modsætte dig registreringen og analysen af din surfingadfærd.

Microsoft Ads Conversion Tracking

Vores onlinetilbud bruger desuden Microsofts Conversion Tracking (Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA). Microsoft Ads sætter en cookies på din computer, hvis du er kommet til vores hjemmeside via en Microsoft Ads-annonce. Microsoft Ads og vi kan således registrere, at nogen har klikket på en annonce, er blevet videresendt til vores hjemmeside og har nået en forudbestemt målside (conversion-side). Vi får kun oplyst det samlede antal af de brugere, der har klikket på en Bing-annonce og derefter er blevet videresendt til conversion-siden. Der videresendes ingen personlige oplysninger om brugerens identitet. Retsgrundlag for opbevaringen af cookien gennem Bing er dit samtykke (art. 6, stk. 1, pkt. 1, lit. a GDPR).

Hvis du ikke ønsker at deltage i sporingen, kan du også afvise den påkrævede sætning af en cookie, eksempelvis ved hjælp af browserindstillinger, der generelt deaktiverer automatisk sætning af cookies. Flere oplysninger om databeskyttelse og om de anvendte cookies hos Microsoft Ads finder du på Microsofts hjemmeside: https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement

På grund af de anvendte markedsføringsværktøjer opretter din browser automatisk en direkte forbindelse til Bings server. Vær venligst opmærksom på, at Bings databehandling og kan finde sted uden for den Europæiske Union. Bing er omfattet af EU-US Privacy Shield, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Vi har desuden ikke indflydelse på omfanget og den videre brug af de data, som Google indsamler ved hjælp af dette værktøj. Flere informationer om databeskyttelse hos Microsoft får du her: https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement.

Brug af Microsoft Ads Remarketing

Udover Ads sporing bruger vi også Microsofts Ads Remarketing. Der er tale om en retargeting, der har til formål at vise interessebaseret annoncering på andre reklameflader uden for vores tilbud. Her kan du efter at have besøgt vores hjemmede ved besøg af andre hjemmesider få vist annoncer med de tjenester/produkter, som du har fået vist på vores hjemmeside. Den cookie, der er gemt i din browser, muliggør genkendelse. Således kan Microsoft Ads på grund af dit tidligere besøg på vores hjemmeside registrere din interesse i bestemte produkter og bruge det til målrettet visning af annoncer på andre hjemmesider. En sammenkædning af de som et led i remarketing indsamlede data med dine personoplysninger, der eventuelt gemmes af Microsoft Ads, finder i henhold til Microsoft Ads egne udsagn ikke sted. Navnlig bruges der i henhold til Microsoft Ads en pseudonymisering ved remarketing.

Det sker, så vi kan vise dig interessebaserede annoncer og for at kunne reklamere målrettet for vores produkter. Microsoft er omfattet af EU-US Privacy Shield. Retsgrundlag for opbevaringen af cookien er dit samtykke (art. 6, stk. 1, pkt. 1, lit. a GDPR). Den fortsatte analyse af de indsamlede data i en periode på op til to år sker på grundlag af art. 6, stk. 1, pkt. 1, lit. f GDPR.

Hvis du ikke ønsker, at der vises annoncer, der passer til dine interesser, kan du deaktivere cookies i din browser eller med fremadrettet virkning meddele dette til Microsoft på følgende link: https://www.google.com/settings/ads/onweb/.

Stockholm, 17.10.2022