Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

TSS-Nyheder


13.03.2024

„Vi har allerede rejst med TSS 26 gange !“

Et spontant interview med de mest loyale kunder hos rejsegruppen TSS:

Kundetilfredsheden med RSD Group, som TSS også tilhører, er meget høj. Størstedelen af vores gæster rejser med rejsearrangøren igen og igen. Hvorfor er det sådan? Hvad imponerer især vores rejsende? Vi talte med et par, som har rejst med os ikke mindre end 26 gange i løbet af de sidste ti år. De er vores mest loyale kunder.

mere


Rhodos (verdensarv)

15.02.2024

Altid tæt på UNESCO verdensarv!

At rejse med TSS betyder at se det bedste af verden

Der er rejser, som vi drømmer om hele livet: endelig at være der, hvor korsfarerne kæmpede og kongerne boede. At stå i ærefrygt foran deres enorme paladser og fæstninger. Spadsere gennem berømte byer og opleve deres farverige liv og bevægende historier. Se forundret på fantastiske laguner, ned i brede kløfter og op til mægtige bjergkæder.

mere

14.01.2021

Video-julehilsen

Med denne dejlige video-julehilsen fra vores TSS-teams sender vi dig en helt særlig julehilsen i denne usædvanlige tid. Vi ønsker dig og din familie en jul med omtanke og et lykkeligt og raskt 2021! Vi takker for din loyalitet og imødeser det nye år med optimisme. Lad os sammen opleve verdens vidundere igen.

mere


15.12.2020

Plant træer med børnene

„Hvert eneste træ tæller“, råber børn og unge fra initiativet Plant-for-the-Planet. For at redde jordens klima vil de frem til år 2030 plante siger og skriver 1000 milliarder træer.

mere


16.10.2019

RSD-rejselederne: Professionelle med hjerte og forstand

Hvad gør RSD-rejseledere til noget særligt? Hvorfor er det frem for alt dem, der garanterer RSDs (studierejsearrangøren, som TTS også tilhører) succes og vores rejsers høje kvalitet?
Deres trylleformular lyder: Høj kompetence + masser af menneskelighed = stærke personligheder. Og dermed den bedste varetagelse af de rejsende.
Vi har talt med nogle af de i alt 500 kollegaer, der arbejder for os som rejseledere over hele verden, og har sammensat nogle repræsentative udtalelser om, hvad de sætter pris på ved RSD/TSS og deres gæster og – frem for alt – deres egne forventninger.

mere


29.07.2019

Med RSD/TSS opdager vi verden -
interviews med stamkunder gennem mange år

Seks gange, måske syv gange har de rejst som stamkunder med RSD, det tyske partnerfirma i TSS-virksomheden.

De har udforsket meget, måbet utroligt, virkelig nydt deres ferie. Og vil igen og igen opleve verdens vidundere med RSD. Hvad er det, de sætter særligt pris på ved RSD-rejser, hvad er det de husker med størst fornøjelse – vi har spurgt dem.

mere


27.06.2019

Westcoast Kids smiler stadig

Sådan støtter TSS aktivt et smukt tandlægeprojekt i Sydafrika

Ca. 160 km nord for Kapstaden – på Sydafrikas smukke vestkyst – ligger den lille by Paternoster. Her bor mange familier på kanten af et eksistensminimum. For børnene betyder det bl.a.:
Lægehjælpen er ikke tilstrækkelig. Heller ikke tandlægehjælpen. Ud af de 300 børn på den eneste skole i byen har 95% derfor et akut behov for tandlægehjælp. Derfor er hjælpeprojektet „Westcoast Kids“ en stor velsignelse for børnene

mere


25.05.2019

RSD fejrer 10-års jubilæum!

Der er en meget stor grund til at feste: RSD glæder sig over sit 10-års firmajubilæum!
I 2009 startede RSD med en rejse til Kappadokien. I dag i 2019 er vi en af Europas største arrangører af studierejser med næsten 2 millioner kunder – og med et verdensomspændende topsortiment og stor popularitet.

mere


12.08.2015

TSS hjælper efter alvorligt jordskælv i Nepal

Det alvorlige jordskælv, der i april 2015 hærgede store dele af Nepal, kostede over 8.500 mennesker livet. Omkring 8,6 mio. mennesker er direkte berørt af katastrofen, deraf ca. 1,2 mio. børn. De blev revet ud af deres hverdag og står nu uden tag over hovedet, og mange af dem har mistet nogle af deres kære. Den store fattigdom og frygten for yderligere heftige jordrystelser har betydet, at genopbygningen kun skrider meget langsomt frem.

mere


27.12.2014

RSD kårer gæst nr. én million

Vinderne kan glæde sig til en drømmerejse til Forenede Arabiske Emirater To tyske feriegæster synes, at RSD gør det ”rigtig godt”.

mere


19.12.2014

TSS-rejsende overrækker stor boggave i Tyrkiet

Ligesom sidste år har TSS igen i år gjort en stor forskel for børnene i ferieregionen omkring Antalya.

For TSS handler det nemlig ikke kun om at de rejsende kommer tæt på Tyrkiets kultur, historie og fantastiske natur, men også på indbyggerne i lokalområderne.

Da en skole i nærheden af Kaş bad om hjælp, var det derfor en selvfølge for TSS, at der måtte handles hurtigt og ubureaukratisk. Skolens bibliotek var stort set løbet tør for bøger, og eleverne havde så godt som ingen tilgang til læsestof. TSS´ lokale partner NBK tog hurtigt sagen i egen hånd og fik indsamlet et stort udvalg af skøn- og faglitteratur. Rejsende fra i alt fire rejsebusser var til stede, da skolens bibliotek fik overdraget de mange bøger.

mere


30.06.2014

TSS-buschauffører får topkarakter

Udsøgte hoteller og veluddannede rejseledere udgør en vigtig del af en perfekt organiseret TSS-studierejse. På samme måde skal busschafførerne kunne deres kram, være pålidelige og få de rejsende til at føle sig trygge.

mere


26.06.2014

Fornemt besøg hos TSS i Antalya

Viceguvernøren Recep Yüksel, der er ansvarlig for turisme og kultur, har været på besøg i Antalya for at vise sin respekt for det arbejde, der ydes i provinsen.

mere


13.06.2014

Donation på 90.000 euro overrækkes til pårørende efter den alvorlige mineulykke i Soma, hvor 301 minearbejdere omkom

TSS og vores rejseledere yder bistand til familier i afsides beliggende bjerglandsbyer

Billederne fra den alvorlige mineulykke i Soma (Vesttyrkiet) den 13. maj i år, hvor 301 minearbejdere omkom og efterlod deres pårørende i dyb fortvivlelse, har brændt sig fast på nethinden. Der blev straks iværksat forskellige hjælpeforanstaltninger, men hvis man som mange af de pårørende bor i afsides beliggende bjerglandsbyer i omegnen af Soma, når hjælpen ikke altid så hurtigt frem.

mere21.12.2013

Patara – en historisk fotoudstilling på lufthavnen i Antalya

På lufthavnen i Antalya dokumenterer en fotoudstilling, hvordan den antikke by Patara udgraves stykke for stykke.

Der, hvor den prægtige antikke by lå engang, strækker der sig en kilometerlang sandstrand langs den lykiske kyst. Patara var også romersk provinshovedstad og havde en meget vigtig havn. Apostlen Paulus gjorde ophold i byen, og den hellige Nicolaus så dagens lys her. En meget seværdig fotoudstilling på lufthavnen i Antalya viser ankommende gæster, hvor meget af Patara arkæolog-parret Havva og Fahri Isik har fået gravet fri af sandet i de sidste 25 år.

mere08.08.2013

Europa – vi kommer!

Når telefonerne ringer hos studierejsearrangøren RSD, kommer opkaldene ikke kun fra Tyskland, men fra forskellige steder i Europa. For også i f.eks. Frankrig og Holland har man hørt om rundrejserne gennem Kappadokien eller fantastiske hotelophold i Dubai.

mere


06.06.2013

Vores partnere i Tyrkiet siger tak!

Vores tyrkiske partnere siger tak for det gode samarbejde med RSD, som også TSS hører under. RSD hører til de største udbydere af studierejser i Europa, og det er især den livlige udveksling, der bidrager til alles, både samarbejdspartnernes og de rejsendes, tilfredshed.

mere


02.02.2013

En af Europas største udbydere af studierejser holder 3-års jubilæum

Bag jubilæet ligger en succeshistorie, der har overbevist vores kunder

RSD, som TSS hører ind under, har al mulig grund til at fejre. For tre år siden startede et engageret ekspert-team med at præsentere særlige rejser for folk med høje forventninger til deres ferie – og det til priser, der er svære at slå. Et kort blik på statistikken viser, hvor populære de udsøgte studie- og oplevelsesrejser er blevet: For kort tid siden blev den 500.000 RSD-feriegæst budt velkommen i Tyrkiet i forbindelse med en rundrejse, og som en lille tak fik gæsten foræret en luksusrejse for to personer til de Forenede Arabiske Emirater.

mere


01.11.2012

RSD Reise Service Deutschland, tysk partner i den europæiske RSD-firmasammenslutning og partner til TSS, fejrer sin 500.000 kunde

En drømmerejse til Orienten Vinderne Stefan og Elisabeth Grüb har kun godt at sige om RSD: ”De gør det virkelig godt“

Om dagen havde Stefan og Elisabeth været rundt i Antalyas gamle bydel og bl.a. kigget på de tyrkiske patricierhuse og nydt den idylliske havn som afslutning på en uges spændende rundrejse i Lykien med RSD under mottoet: «To have – kulturelle højdepunkter mellem Middelhavet og Ægæerhavet.»

mere


01.06.2012

Travel Service Scandinavia i Myra

RSD er en af TSS´ partnere og en af de største udbydere af studierejser i Europa. Firmasammenslutningen har stillet et beløb på 100.000 TL (50.000 €) til rådighed, der skal bruges til at støtte udgravningerne i Myra i den sydvestlige del af Tyrkiet.

mere