Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

Bæredygtighed hos TSS

Vores mission

Som ansvarlig rejsearrangør ser vi det som vores pligt at påvirke turismen i en positiv retning. Vi er opmærksomme på at bruge ressourcerne effektivt, at sikre kvalitet på arbejdspladsen, at fremme kulturel rigdom og mangfoldighed samt social retfærdighed og at støtte det lokale fællesskabs trivsel, og på den måde bidrager vi til bæredygtig turisme.

Vi skaber ikke kun ferieoplevelser – vi få mennesker fra forskellige kulturer med forskellige traditioner til at mødes, understøtter bevarelsen af den kulturelle arv, forbedrer de lokale indbyggeres liv ved at skabe arbejdspladser og fremmer den økonomiske udvikling på vores rejsedestinationer.

Vores vigtigste mål og prioriteter med hensyn til vores bæredygtighedspolitik har været ressourceeffektivitet, beskæftigelseskvalitet, kulturel rigdom, social retfærdighed og fællesskabets trivsel. Vi vil fortsat være aktive inden for disse områder og konstant forbedre de tiltag, som vi allerede har implementeret. Vores ledelse tager del i udviklingen af vores politik og understøtter målene. Vores bæredygtighedspolitik kommer også til udtryk i virksomhedens 5 værdier:

Værdsættelse – vi behandler hinanden med respekt, tager socialt ansvar, er opmærksomme på vores arbejdsmiljø og miljøet i det hele taget, og vi er ærlige, åbne og solidariske.

Begejstring – vi arbejder med begejstring og godt humør for at skabe gode produkter og god service. Vi er aktive, åbne og løsningsorienteret.

Vækst – vi bestræber os på konstant videreudvikling og lærer af vores fejl.

Sundhed – vi har stort fokus på helbred og støtter en bevidst og sund livsførelse.

Teamånd – sammen løser vi det uløselige. Teamarbejde er sjovt og giver det bedste resultat.

En aktiv indsats og engagement er vigtige for os. Derfor har vi udviklet retningslinjer for bæredygtighed, der anerkendes og omsættes i virksomheden. Vi arbejder hele tiden på at forbedre og videreudvikle os, både internt og med hensyn til vores partnere og vores rejser.


Travelife Partner