Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

Lufthavn Billund

Kontakt:
Billund Lufthavn A/S
Passagerterminalen 10
Postboks 10
7190 Billund

Airport code: BLL
https://www.bll.dk/


Med tog og bus til Billund Lufthavn

Med Arrivas og DSBs tog er det let at komme fra bl.a. Silkeborg, Skive, Viborg og Randers til Skanderborg, hvorfra lufthavnsbussen kører direkte til Billund Lufthavn.

For Arrivas køreplan se her og DSBs her.


Bus

Lufthavnsbussen stopper i Århus, Skanderborg og Horsens, og med en kombination af tog og lufthavnsbus er det nemt at komme fra Midt- og Nordjylland til Billund Lufthavn.

Masser af nye busafgange fra lufthavnen til Vejle og Esbjerg

Sydtrafiks nye køreplaner er netop trådt i kraft, og i den forbindelse udvides busdriften til og fra Billund Lufthavn væsentligt.

Jævnfør den nye køreplan kommer der nemlig halvtimes drift på ruterne mellem Billund Lufthavn og henholdsvis Vejle og Esbjerg. Ligeledes øges betjeningen med flere tidlige og sene afgange fra lufthavn, hvilket betyder, at langt flere passagerer får mulighed for at bruge offentlig transport til og fra lufthavnen – også selvom man skal med et tidligt morgenfly eller kommer hjem med en sen ankomst.

Ruterne 43 og 143, som betjener strækningen mellem Billund Lufthavn og Vejle Trafikcenter, skaber rigtig gode forbindelser til DSBs tog fra Vejle Banegård.

Sydtrafik introducerer ligeledes en ny rute mellem Vejen og Billund Lufthavn.

I forbindelse med køreplansskiftet får de fleste busruter til/fra lufthavnen nye numre. Se de mange gode busforbindelser her.


Til og fra lufthavnen i egen bil

Fra nord/Århus
For passagerer i egen bil, der kommer fra nord/Århus på motorvej E45, anbefales det at tage afkørsel 57 ved Horsens og køre ad vej 30 til lufthavnen. Derved undgås motorvejen omkring Vejle og Vejle by, hvor der ofte er risiko for kødannelser.

Fra Fyn og Sjælland
For passagerer i egen bil, der kommer fra Fyn og Sjælland, anbefales det at fortsætte ad E20 mod Kolding til afkørsel 62, Kolding Ø, og derfra følge skiltningen ad vej 176 mod Billund. Derved undgås motorvejen omkring Vejle og Vejle by, hvor der ofte er risiko for kødannelser.

Adresse til brug for GPS-navigering:
Vej, nr.: Passagerterminalen 10, 7190 Billund
Position:  N 55o44,827’ E 009o 08,730’

Parkering
Parker din bil sikkert i Billund Lufthavn – alle p-pladser er indhegnet, videoovervåget og patruljeres 24 timer i døgnet.

Langtidsparkering

Hente/Bringe

Bl.a. til afsætning eller afhentning af passagerer – maks. 2 timers parkering.
1. time gratis,
2. time koster 30 kr.


Taxaselskaber

Nærmere informationer om taxaselskaber finder du her.


Tilbage til Info & Tips