Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

01.11.2012

RSD Reise Service Deutschland, tysk partner i den europæiske RSD-firmasammenslutning og partner til TSS, fejrer sin 500.000 kunde

En drømmerejse til Orienten Vinderne Stefan og Elisabeth Grüb har kun godt at sige om RSD: ”De gør det virkelig godt“

Om dagen havde Stefan og Elisabeth været rundt i Antalyas gamle bydel og bl.a. kigget på de tyrkiske patricierhuse og nydt den idylliske havn som afslutning på en uges spændende rundrejse i Lykien med RSD under mottoet: «To have – kulturelle højdepunkter mellem Middelhavet og Ægæerhavet.»

Da dagen var ved at gå på hæld, fik ægteparret Grüb fra den lille tyske by Lahr en af de helt store overraskelser, da de blev bedt om at komme op på scenen lige inden den tyrkiske folklore-aften skulle til at begynde. Her blev de modtaget af en RSD-delegation og fik overrakt et overdimensioneret gavekort. Heldet havde været med Stefan og Elisabeth. De var nemlig gæster nummer 500.000, der havde rejst med RSD og været fuldt ud tilfredse.

Gavekortet lød på en luksusrejse til de Forenede Arabiske Emirater for to personer til en værdi af over 3000,- euro – inklusive Dubai, Sharjah og førsteklasses hotel på den berømte palmeø. Prisen omfatter også flybillet, førsteklasses forplejning samt en række spændende udflugter.

Familien Grübs kan slet ikke vente med at komme afsted og opleve ’tusind og én nats eventyr’ i Orienten. Faktisk har de planer om at indløse deres gavekort allerede til februar.

Foreløbig kan de se tilbage på en dejlig uge i Lykien, der ikke lod noget tilbage at ønske. Stefan Grüb: «Alt var perfekt organiseret, hotellerne var virkelig dejlige og programmet meget afvekslende.» Og prisen er nærmest ikke til at slå, mener han. «Vi fik enormt meget for pengene og led ingen afsavn». Deres rejseguide Hassan har ægteparret også kun rosende ord tilovers for: «Han kunne virkelig sit kram. Han vidste simpelthen alt og var god til at formidle sin viden. Det tager jeg hatten af for!».

Rejsen til Lykien var Stefan og Elisabeths første rejse med RSD, som de havde fået anbefalet af nogle venner i Rotary-klubben, som forretningsmanden Stefan Grüb er medlem af. Efter deres mange positive erfaringer har de allerede besluttet, at det ikke har været den sidste RSD-rejse, de har været på. Faktisk har de allerede booket RSD-studierejsen til Kappadokien «På sporet af apostlene».

RSD´s administrerende direktør Andreas Zangemeister er ikke et sekund i tvivl om, at turen til Kappadokien igen bliver en stor oplevelse for ægteparret Grüb, for «uanset om det drejer sig om studie- eller oplevelsesrejser, så kan vores gæster se frem til en grundig planlægning og en meget omfattende service. Vi går ikke på kompromis, når det gælder kvaliteten af vores rejser.»

Efter overrækkelsen af gavekortet var der kun tilbage for ægteparret at læne sig tilbage og nyde den tyrkiske folklore-aften i Antalya med lokale dansere, kulørte kostumer, trommesolister og inciterende mavedans!


Tilbage til oversigten