Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

02.02.2013

En af Europas største udbydere af studierejser holder 3-års jubilæum

Bag jubilæet ligger en succeshistorie, der har overbevist vores kunder

RSD, som TSS hører ind under, har al mulig grund til at fejre. For tre år siden startede et engageret ekspert-team med at præsentere særlige rejser for folk med høje forventninger til deres ferie – og det til priser, der er svære at slå. Et kort blik på statistikken viser, hvor populære de udsøgte studie- og oplevelsesrejser er blevet: For kort tid siden blev den 500.000 RSD-feriegæst budt velkommen i Tyrkiet i forbindelse med en rundrejse, og som en lille tak fik gæsten foræret en luksusrejse for to personer til de Forenede Arabiske Emirater.

I otte andre europæiske lande (Schweiz, Østrig, Frankrig, Belgien, Luxembourg, Holland, Norge og Storbritannien) har alle rejselystne mulighed for at nyde godt af RSD´s spændende ferietilbud, og til foråret vil RSD-tilbuddene også kunne bookes i Sverige og Polen. Det må siges at være et tydeligt belæg for, at RSD´s professionelle rejsekoncept med smidig ferieplanlægning og omfattende service har sat internationale standarder. Også af den kendte tyske TV-journalist og globetrotter Dieter Kronzucker får RSD anerkendende ord med på vejen: «Teamet består af virkelig professionelle folk, der er meget seriøse omkring deres engagement for deres gæster. Hver eneste rejse er noget helt særligt, og ingen bliver skuffet.»

Dieter Kronzucker deler også RSD´s engagement, når det gælder istandsættelsen af et antikt teater i den tyrkiske by Myra. Sidste sommer overrakte RSD´s indehaver Christian Funk og RSD´s administrerende direktør Horst Zsifkovits en pengegave på i alt 50.000 euro, og ved samme lejlighed talte Dieter Kronzucker foran en større forsamling af rejseguides, der ofte får ros af feriegæsterne for deres imødekommenhed og indgående kendskab til landet.


Tilbage til oversigten