Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

08.08.2013

Europa – vi kommer!

Når telefonerne ringer hos studierejsearrangøren RSD, kommer opkaldene ikke kun fra Tyskland, men fra forskellige steder i Europa. For også i f.eks. Frankrig og Holland har man hørt om rundrejserne gennem Kappadokien eller fantastiske hotelophold i Dubai.

RSD er ved at ekspandere internationalt: “Aktuelt har vi gæster fra tolv europæiske lande, der rejser med os“, fortæller administrerende direktør for RSD-Deutschland Horst Zsifkovits. TSS er en del af firmasammenslutningen under RSD og hører til de største udbydere af studierejser i Europa.

Gæsterne kommer fra bl.a. Frankrig, England, Østrig, Benelux-landene og Skandinavien. Til næste feriesæson vil der også være gæster fra Finland, Italien og Irland. Desuden er der planer om at udnytte mulighederne på det amerikanske marked. Forberedelserne hertil er allerede i fuld gang.

Men foreløbigt koncentrerer man sig om den europæiske udfordring, hvor det først og fremmest gælder om at overføre seriøsitet, eksklusivitet og et unikt forhold mellem pris og ydelse til helt nye rejsemarkeder.

Det må siges at være lykkedes: RSD´s rejseeksperter har omhyggeligt udforsket ønsker og behov hos de europæiske naboer, knyttet nye kontakter, oparbejdet knowhow og fået det hele inddraget i den tyske succesmodel.

Tallene bag RSD´s rejsekoncept taler deres eget sprog: “Inden for bare to år er vi blevet en af Europas største udbydere af studierejser“, fortæller Horst Zsifkovits. Og på internationalt plan kan RSD glæde sig over 600.000 tilfredse kunder.

De forskellige RSD-teams synes selv, at de lærer utroligt meget af at rejse rundt i Europa og beskæftige sig med andre kulturer og behov samt servicere deres internationale kunder og give praktisk råd og dåd. Dette sker naturligvis altid på kundernes eget sprog og i en meget afslappet atmosfære.

Så når feriegæster fra Oslo, Paris, Rotterdam eller Verona stiger ud af bussen, glade og forventningsfulde over at ferien skal til at begynde, er det belønning nok i sig selv.


Tilbage til oversigten