Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

11.12.2013

RSD-feriegæster blev budt velkommen som gæster nummer 11.000.000 i ferieregionen Antalya!

Det tyske fly fra Stuttgart landede i Antalya kl. 14.30. Blandt passagererne var også vores gæster Julia og Viktor August, der var i strålende feriehumør og glædede sig til at begynde deres spændende studierejse: En uge på sporet af apostlene gennem Kappadokien.

Om bord på flyet anede ægteparret intet om, at de lige om lidt ville blive budt velkommen som gæster nummer 11.000.000 i Antalya af deres helt personlige velkomstkomité bestående af Antalyas guvernør og forskellige af byens repræsentanter, desuden repræsentanter for lufthavnen og det tyrkiske flyselskab Freebird Airlines og ikke mindst Recep Yavuz, vores lokale repræsentant i Antalya, der overrakte ægteparret to store blomsterbuketter.

Julia og Viktor August var ikke så lidt overraskede og nærmest rørte over de smukke velkomstord, konfetti-regnen og gaverne. ”Sikke en fantastisk velkomst“, udbrød Julia August, og den blev ikke mindre fantastisk af, at de af lufthavnen i Antalya og Freebird fik foræret hhv. 1 uges hotelophold samt flybilletter tur/retur til Antalya. Desuden gav vi jubilæumsgæsterne en lækker middag, og på deres hotelværelse stod der allerede en flaske udsøgt vin og ventede på dem.

Det var selvfølgelig en stor glæde for os, at de to jubilarer var vores kunder, omend det måske ikke kommer som den helt store overraskelse, for her i vintersæsonen er de fleste passagerer, der ankommer til Antalya, faktisk kunder af RSD. 


Tilbage til oversigten