Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

26.06.2014

Fornemt besøg hos TSS i Antalya

Viceguvernøren Recep Yüksel, der er ansvarlig for turisme og kultur, har været på besøg i Antalya for at vise sin respekt for det arbejde, der ydes i provinsen.

I forbindelse med besøget stillede han op til et gruppefoto sammen med Recep Yavuz og glade og veloplagte medarbejdere fra hans team i Antalya.

Og der er god grund til at være glad hvad TSS´ rejser i Tyrkiet angår, for med  200.000 gæster alene i seneste vintersæson er TSS den vigtigste udbyder af studierejser i Antalya. ”Provinsen Antalya er udmærket godt klar over, at TSS yder et vigtigt bidrag, når det gælder turismen og kulturen i Tyrkiet”, udtalte viceguvernøren under sit besøg i byen og understregede desuden TSS´ rolle som regional arbejdsgiver, især i lavsæsonen.

Det er TSS´ samarbejdspartner NBK Touristic i Antalya, der sørger for en smidig afvikling af studierejserne. Direktør Recep Yavuz og hans 350 rejseledere står til rådighed for TSS-gæsterne på hele turen med bl.a. råd og vejledning, og de ser det også som deres opgave at indsamle penge til forskellige udgravningsprojekter eller bog-basarer for tyrkiske skoleelever.

Rejseledernes og buschaufførernes professionalitet er en af årsagerne til, at TSS-rundrejserne nyder så stor popularitet. ”TSS sætter høje standarder, og vores certificerede rejseledere har alle mindst 15 års arbejdserfaring og deltager løbende i forskellige videreuddannelsestiltag. Uanset hvilket land gæsterne kommer fra, så vil de blive serviceret på deres eget sprog, det være sig dansk, finsk, norsk eller svensk”, slutter NBK-direktøren.“

De gode personlige relationer mellem TSS og aktørerne i Antalya har udmøntet sig i et professionelt partnerskab, der baserer på gensidig tillid og peger i retning af en lys fremtid.


Tilbage til oversigten