Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

30.06.2014

TSS-buschauffører får topkarakter

Udsøgte hoteller og veluddannede rejseledere udgør en vigtig del af en perfekt organiseret TSS-studierejse. På samme måde skal busschafførerne kunne deres kram, være pålidelige og få de rejsende til at føle sig trygge.

Vores tyrkiske partner, NBK Touristic, i Antalya holder løbende øje med, at de høje TSS-standarder opfyldes på rejsestedet.

NBK´s direktør Recep Yavuz har belæg for, at standarderne rent faktisk opfyldes, for i de 70.000 spørgeskemaer, som TSS´ gæster udfyldte i den seneste vintersæson, fik de chauffører, der arbejder for TSS, atter topkarakterer. Recep Yavuz gik et skridt videre, idet han også bad sine rejseledere om at bedømme de 350 buschauffører, som de arbejder sammen med. Også her fik chaufførerne masser af rosende ord med på vejen, f.eks. når det gjaldt deres optræden overfor gæsterne, deres velplejede ydre og deres overholdelse af færdselsreglerne.

I den seneste sæson sørgede de forskellige teams af buschauffører og rejseledere i fællesskab for, at 200.000 TSS-gæster fra elleve europæiske lande fik en god service hele vejen igennem. Utroligt, men sandt: Rejsegrupperne tilbagelagde tilsammen intet mindre end 9 mio. kilometer mellem Antalya, Izmir, Kappadokien og Istanbul – uden uheld og større problemer. TSS´ buschauffører ved udmærket godt, hvad der forventes af dem, både af TSS og af de rejsende. En vigtig motivationsfaktor for dem er, at de på hele turen sover på de samme hoteller og spiser på de samme restauranter som gæsterne.

De ti bedstplacerede chauffører i rundspørgen blandt rejselederne fik ikke kun et diplom af NBK Touristic, men også hver især en pengepræmie svarende til en hel månedsløn. ”TSS´ gæster skal vide, at de kan stole blindt på vores buschauffører, der allerede glæder sig til at køre de nye hold gæster rundt i landet til næste sæson!“ lyder det fra Recep Yavuz.


Tilbage til oversigten