Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

27.12.2014

RSD kårer gæst nr. én million

Vinderne kan glæde sig til en drømmerejse til Forenede Arabiske Emirater To tyske feriegæster synes, at RSD gør det ”rigtig godt”.

De to stamkunder Ursula Schuster og Berhard Wunder kunne ikke have ønsket sig en bedre afslutning på deres ugelange kombinationsrejse til Cypern og Tyrkiet. I begyndelsen af december 2014 vendte de tilbage fra den nordlige tyrkiske del af Cypern, hvor de havde vandret i apostlenes fodspor, besøgt antikke steder og fået et spændende indblik i den historiske bygningskunst fra den romerske periode.

I Antalya ventede der dem en særlig overraskelse. Ursula Schuster blev nemlig af studierejseudbyderen RSD, som også TSS udgør en del af, kåret til RSD-gæst nr. én million. Sammen med sin samlever kan hun nu se frem til en luksusrejse for to personer til de Forenede Arabiske Emirater til en værdi af over 3000,- EUR. Nærmere bestemt går turen til Dubai og Sharjah. I Dubai bor parret i et luksushotel på den verdensberømte palmeø. Prisen er inklusive flyrejsen, førsteklasses komplet forplejning og spændende udflugter.

Det var Ursula Schusters og Bernhard Wunders tredje rejse med RSD, og ligesom de forrige gange var det især den perfekte tilrettelæggelse, rejseguidens omfattende viden og de dejlige hoteller, der vakte begejstring. Det at man får så meget for pengene og at man har mulighed for at komme helt tæt på landet og dets befolkning på så kort tid, er en af grundene til, at parret har valgt at rejse med RSD gentagne gange.

”Luksusrejsen til Dubai bliver helt sikkert også en fantastisk oplevelse for Ursula og Bernhard. For uanset om det er en studie- eller oplevelsesrejse det drejer sig om, så kan vores gæster se frem til en perfekt tilrettelæggelse og førsteklasses service fra først til sidst. Det er et overordentligt vigtigt punkt for os, at vores kunder er tilfredse hver gang, og derfor kan vi kun glæde os over, at vi efter kun 5 års beståen kan byde gæst nr. én million velkommen. Det ser vi som en bekræftelse på vores filosofi. En stor TAK til alle vores kunder for deres trofasthed og loyalitet og for at de har taget så godt imod vores rejsetilbud!”, udtaler RSD´s tyske direktør Andreas Zangemeister.

Efter prisoverrækkelsen var der kun tilbage for Ursula Schuster at nyde resten af aftenen og de sidste dage af studierejsen med Pamukkale, Afrodisias og Antalya som yderligere højdepunker på programmet, inden turen gik hjemad igen til Markranstädt i den tyske delstat Sachsen.


Tilbage til oversigten