Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

29.03.2017

En milesten – TSS Travel Service Scandinavia hilser gæst nr. 1,5 million velkommen!

En drømmerejse til Dubai til vinderen

Angelika Nardella glemmer ikke sin rejse til Cypern lige med det samme. I en uge kunne hun nyde denne fascinerende ø i Middelhavet med dens kulturelle og landskabsmæssige highlights: Nikosia – hovedstaden mellem to verdener – med de stemningsfyldte gyder, det antikke Salamis med det imponerende kloster Barnabas og ikke mindst havnebyen Kyrenia med det antikke fæstningsanlæg.

Ved slutningen af rejsen fik Angelika en helt særlig ære. Hun blev æret som gæst nr. 1,5 million i TSSs 8 års historie! Og kunne glæde sig over en helt særlig rejseoverraskelse. Hendes jubilæumsgave: En luksusrejse for to personer til De Forenede Arabiske Emirater – inklusive flyrejse, førsteklasses komplet forplejning og fantastiske udflugter på denne unikke ørkendestination.

For Angelika var det den fjerde rejse med TSS: Spanien, Det Ægæiske Hav, Marokko og ikke mindst Cypern. ”Alle rejser var hver for sig et absolut highlight. Organisationen, rejseprogrammet, de søde rejseledere og naturligvis pris/ydelse-forholdet er uovertruffen. Jeg glæder mig allerede meget til næste rejse, har altid gerne ville se Dubai og De Forenede Arabiske Emirater!“


Tilbage til oversigten