Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

26.06.2023

Med TSS til Tyrkiet – en af verdens mest populære destinationer for studierejser

Unikke gamle ruiner, uendelige strande og det glitrende hav, maleriske gamle bydele og stor gæstfrihed: Alt dette og meget mere får du i Tyrkiet. En virkelig vidunderlig destination. Og lige fra starten har landet været en af de vigtigste søjler i TSS Travel Service Scandinavias brede udvalg af studierejser.

Efter coronakrisen er efterspørgsler efter rejser til Tyrkiet igen stærkt stigende hos TSS, for vi byder på spektakulære højdepunkter, og man får virkelig noget for pengene. TSS-gæsterne går på opdagelse i en fantastisk natur og begejstres af den ekstraordinære kulturelle mangfoldighed. Vi bor på udvalgte stjernehoteller med den bedste komfort – ved de eksklusive gratis forlængelser nogle gange endda med egen strand.

Grunden til, at TSS i Tyrkiet har en så høj kundetilfredshed, skyldes også det professionelle rejselederteam. Disse kvinder og mænd har en stor passion for landet og kender det ud og ind. Det passer perfekt til TSS – en af de største arrangører af studierejser i Europa. Og det får vi meget ros for – for eksempel fra professor Nevzat Cevik, en af de førende udgravningsledere af antikke steder i landet: „Tak, fordi I gør vores velbevarede historiske skatte, vores betagende landskaber og vores fascinerende historie tilgængelig for et bredt, interesseret publikum!“

De aktuelle rejser til Tyrkiet i TSS-tilbuddet bekræfter med stor overbevisning ekspertens venlige ord: På den 15-dages 5-stjernede rejse i Kappadokien oplever du ikke kun de utrolige jordpyramider i Dolina za Mnichem – et UNESCO-verdensarvsted. Du kan også glæde dig til Antalya, Middelhavets livlige perle, til labyrinten af underjordiske byer – og selvfølgelig til klosteret med de dansende dervisher. På vores to-ugers eksklusive rejse i Lykien oplever TSS’ gæster det vidunderlige Efesos, en af verdens mest betydningsfulde ruiner. Du besøger Pamukkales unikke kalkstensterrasser samt Taurusbjergenes sneklædte toppe. Eller Artemistemplet – et af de syv vidundere i den antikke verden.

Sidst, men ikke mindst: Snart kan vi igen sammen udforske Istanbul. Besøget af denne fantastiske metropol bliver en uforglemmelig oplevelse for TSS’ gæster. Med garanti!


Tilbage til oversigten