Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

08.08.2023

Derfor er TSS-grupperejser din garanti for en vidunderlig ferie

At rejse på egen hånd betyder, at du selv skal sørge for det hele: Fly. Overnatning. Lokale udflugter. Hjælp i en nødsituation. Det kan være anstrengende – og dyr.

Men hvis du tager på ferie med en TSS-gruppe, så ved man: TSS er garanti for en sikker rejse og en professionel organisering, og vi tager hånd om vores gæster fra første til sidste dag. Rejsearrangøren søger for pålidelige flyselskaber og moderne rejsebusser og arrangerer den bedst mulige indkvartering på komfort- og stjernehoteller. Og der er god sammenhæng mellem pris og ydelse. Som en af Europas største udbydere af studierejser beregner TSS altid priserne i sine gæsters interesse.

Først og fremmest: Gæsterne ledsages af veluddannede, dansk- eller engelsktalende rejseledere.. De har et indgående kendskab til landet og menneskerne, taler det lokale sprog, har gode ideer og motiverer gruppen. De formidler vigtig viden, de er velfunderede, har finfølelse og er aldrig kedelige.

TSS-rejseledere er også problemløsere i alle situationer. Hvad enten det drejer sig om mistede briller, et tabt pas eller en forstuvet ankel. De står klar og ved, hvilken hjælp, der er brug for.

Det er klart sjovere at nyde spektakulære landskaber, eksotiske basarer og storslået kultur sammen med ligesindede.

Gæsterne oplever deres ferie med alle sanser, for TSS og rejselederne tager sig af alt det andet, for det meste ubemærket i baggrunden. Trygt at gå på opdagelse i verden – det er TSS’s mål for sine gæster. Og TSS taler af erfaring – når ferien en slut, er det ikke helt let at sige farvel til landet og de nye rejsevenner. Men hvorfor skal det være den sidste fælles ferierejse?

Lad os mødes ved næste lejlighed! TSS-teamet vil gerne følges med dig igen.


Tilbage til oversigten