Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

06.11.2023

Rejser med TSS betyder særlig beskyttelse af mennesker og miljø

Det er ikke nok at tale om det, man skal også handle for at bevare natur og miljø, bedre arbejdsbetingelser, vores allesammens fremtid! Og her spiller TSS – Travel Service Scandinavia – med i den absolutte superliga.

Travelife Partner

Travelife, som er et vigtigt, internationalt anerkendt certificeringsprogram inden for rejsebranchen, har netop hædret TSS’ usædvanlige engagement for social og økologisk bæredygtighed. Som én blandt kun få rejsearrangører i Skandinavien har TSS i Sverige, Danmark, Norge og Finland fået status af ”Travelife-partner”.

Det betyder også, at alle, der rejser med TSS, vælger at beskytte både mennesker og miljø. TSS-gæster tager aktivt ansvar.

Fokuspunkter ved Travelife-certifikatet er måden, hvorpå virksomheden implementerer sit sociale ansvar – inklusive arbejdsbetingelserne – samt hvordan den håndhæver fair forretningspraksis, støtter kulturel mangfoldighed og selvfølgelig hvordan den overholder klare, bæredygtige miljøstandarder.

Til det har TSS, der er en af Skandinaviens største udbydere af studierejser med i alt hundredetusinde gæster, udviklet en omfattende række af sine egne strenge retningslinjer inden for bæredygtighed. De bør implementeres, sikres og fremmes – af og for alle dem, der samarbejder med TSS og arbejder for os. Her er nogle eksempler:

  • På destinationerne bruges kun moderne rejsebusser med minimal CO2-emission.
  • TSS udbyder ikke lokale udflugter, der kan skade mennesker, dyr, planter eller naturlige ressourcer, eller som er socialt eller kulturelt uacceptable. Vores uddannede rejseledere ledsager og rådgiver TSS-gæsterne, også med det mål at støtte lokale serviceydelser, håndværk og produkter.
  • TSS-medarbejdere i udlandet er beskyttet igennem en syge- og ansvarsforsikring i henhold til lokal lov.
  • Papirløst arbejde i videst muligt omfang, affaldssortering og brug af certificeret genbrugspapir, også når vi printer vores brochurer.

Som stor rejsearrangør overtager TSS verden over i høj grad socialt ansvar. Det har vi i mange år vist gennem vores støtte til nødlidende børn i Nepal, Tyrkiet, Ghana, Vietnam og Sydafrika i form af diverse projekter og indsamlinger. Ligeledes har TSS støttet de arkæologiske udgravninger i det historiske Myra i den sydvestlige del af Tyrkiet med et stort økonomisk bidrag.

Vi fra TSS holder simpelthen fast i vores motto:

Ikke kun tale – men handle i fællesskab!


Tilbage til oversigten