Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

07.11.2023

Rejser med TSS – til gavn for mennesker, dyr og miljø

TSS var en af de få danske virksomheder, der modtog en særlig pris for sit økologiske og sociale engagement i turisme (som vi tidligere skrev om…). Alle, der rejser med os, beskytter særligt mennesker, dyr og miljø.

Når TSS-gæster eksempelvis er på lokale udflugter, kommer de i tæt kontakt med den lokale befolkning. Eller de forundres over UNESCO’s natur- og kulturarv.

For eksempel i Kappadokien, når de besøger de utrolige hulekirker i Göreme, i Lykien, når de udforsker det unikke gamle Efesos, i Indien, når de besøger den fascinerende Taj Mahal: Vores kvalificerede TSS-guider forklarer og guider med stor omhu og opfordrer også til at acceptere og respektere lokale regler – på den måde er de med til at beskytte uerstattelige kunst- og kulturskatte.

Når TSS-grupper kommer helt tæt på stedets spektakulære dyreliv og natur – Sydafrikas Kruger National Park, Galápagosøerne, skildpaddestranden på den cypriotiske Karpaz-halvø: Vores TSS-gæster beundrer plantelivet og er begejstrede for de eksotiske dyr. Men de kommer ikke for tæt på dem og skræmmer ikke dyrene. TSS-feriegæster tager uforglemmelige indtryk med hjem – men de efterlader intet.

Og så er der selvfølgelig de ofte vidunderlige møder med lokalbefolkningen – på eksotiske markeder, på slentreture gennem maleriske gader i den gamle bydel, ved måltiderne sammen med en familie i den vietnamesiske urteby Tra Que: Trods hjertevarmen og nysgerrigheden er hensynet til og respekten for fremmede kulturer og traditioner fortsat et vigtigt anliggende for vores TSS-rejsende.

Når du rejser med TSS, er du mere end blot en turist. På destinationen bliver du også en værdsat gæst med hjertet på det rette sted


Tilbage til oversigten