Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

06.02.2024

Rejsekoncernen TSS Travel Service Scandinavia er blevet hædret som rejsearrangør i topklassen

Eksperter anerkender rejsekoncernens helt særlige turistmæssige og økonomiske gennemslagskraft

TSS Travel Service Scandinavia er en del af RSD Group, Europas største arrangører af studierejser, og er netop blevet hædret som ”rejsearrangør i topklassen med en turistmæssig og økonomisk gennemslagskraft, der ligger over gennemsnittet”.

To ekspertteams stod for den omfattende kontrol og efterfølgende certificering: Den turistmæssige del af kontrollen blev gennemført af eksperter fra tourVERS GmbH, en af de førende udbydere af den lovbefalede tyske rejsegarantiordning. tourVERS har forsikret over 1.200 rejsearrangører af alle størrelser og inden for alle turismeområder. Det anerkendte revisionsfirma RINKE TREUHAND udgjorde den anden del af kontrolteamet og var ansvarlig for kontrol af kreditværdigheden, dvs. rejsearrangørernes økonomi. For forretningspartnere og for de rejsende er denne kontrol en afgørende faktor for rejsearrangørens pålidelighed, særligt i de aktuelle økonomisk omskiftelige tider.

Anerkendelsen af rejsekoncernens gode økonomiske resultater betyder naturligvis meget for administrerende direktør Horst Zsifkovits. I forbindelse med overrækkelsen af certifikatet udtaler han glad: ”Denne særlige anerkendelse er en påskønnelse af vores indsats for at blive en af Europas førende rejsearrangører.”

Zsifkovits opremser nogle af de områder, hvor rejsekoncernen nu har ord for at være en rejseudbyder, der ligger over gennemsnittet: ”Det begynder med en grundig vejledende samtale med kunden over telefonen og fortsætter med præsentationen af vores store rejsesortiment i topkvalitet samt den gode sammenhæng mellem pris og kvalitet og afsluttes med topkarakterer i vores kundetilfredshedsundersøgelser. Det kan vi som dedikerede rejsearrangører godt tillade os være stolte af.”

Og tourVERS’ administrerende direktør Michael Wäldle tilføjer: ”Med udmærkelsen som rejsearrangør i topklassen skiller vi os positivt ud fra mange af vores konkurrenter inden for dannelsesrejser og ferierejser.”


Tilbage til oversigten