Rejseanbefalinger Europa Asien Amerika Afrika

15.02.2024

Altid tæt på UNESCO verdensarv!

At rejse med TSS betyder at se det bedste af verden
Der er rejser, som vi drømmer om hele livet: endelig at være der, hvor korsfarerne kæmpede og kongerne boede. At stå i ærefrygt foran deres enorme paladser og fæstninger. Spadsere gennem berømte byer og opleve deres farverige liv og bevægende historier. Se forundret på fantastiske laguner, ned i brede kløfter og op til mægtige bjergkæder.

Oplev alt dette sammen med en, du holder af. Også ledsaget af ligesindede. Med venlige rejseledere, der forklarer alt på deres eget sprog og altid er klar med hjælp og gode råd. Ægte, kvalificerede rejsefolk, som har åbnet døre for dig på vores TSS-rejser i mange år: Træd ind i de fascinerende verdener på vores TSS-studierejser. Ingen andre steder er der så gode chancer for at komme helt tæt på et af de mange UNESCO-steder. TSS er helt sikkert en af de rejsearrangører, der har flest verdensarvssteder på programmet.

Det er betagende, hvad UNESCO – FN’s kulturorganisation – har samlet på sin „World Heritage List“. Der er i øjeblikket omkring 1.200 unikke kulturminder og naturområder spredt ud over 168 lande verden over.

Dubrovniks vidunderlige gamle bydel og det legendariske Troja er blandt dem, ligesom Australiens Kakadu National Park og Kinas udgravede terrakottahær. Naturligvis Maltas vidunderlige hovedstad Valletta og den arabiske pragt i det an-dalusiske Grenada. For ikke at glemme kolossen på Rhodos, de dansende dervisher i Kappadokien eller Norges utrolige Geirangerfjord.

Og hvad har alle disse absolutte rejsehøjdepunkter til fælles? Ja, du finder dem alle i vores aktuelle udbud af rejser. For eksempel på den 4-stjernede studierejse „Kroatien & Montenegro“, på verdens smukkeste sørejse med vores Hurtigruten-postskib langs Norges kyst. Eller som en del af vores eksklusive opdagelsesrejse „Rhodos & Ægæerhavet“.

Browse eller scroll gennem TSS’s rejsevidunderland, og du vil se: Du vil støde på mange flere spektakulære UNESCO World Heritage Sites: i Istanbul og Toscana, i Lykien, på Versailles-slottet, når du besøger det indiske Taj Mahal eller det jordanske ørkenlandskab Wadi Rum. Vores TSS World Heritage-rejseliste kunne blive ved og ved.

Alle UNESCO’s verdensarvssteder er unikke vidnesbyrd om menneskelig kultur og naturfænomener af enestående skønhed. For at blive betragtet som et „verdensarvssted“ og få en plads på UNESCO’s liste, skal det have „enestående universel betydning“. Et kulturelt eller naturligt aktiv skal være unikt, autentisk og intakt. Kriterierne for at blive optaget på UNESCO’s liste omfatter for eksempel, at det er „et mesterværk af menneskelig kreativitet“. Eller „enestående naturfænomener“

Lad dig inspirere af disse superlative UNESCO-seværdigheder. Gør dine drømme til virkelighed.


Tilbage til oversigten