Dit 4-stjernede drømmehotel: TIME GRAND PLAZA

Beliggenhed: Det komfortable 4-stjernede hotel blev bygget i 2010 og ligger midt i Qusais-kvarteret i nærheden af mange seværdigheder.

Faciliteter: Time Grand Plaza Hotel er moderne og luksuriøst indrettet og har et stort og dejlig lyst lobbyområde, der indbyder til at slå sig ned. Hotellet har 232 store og meget smagfuldt indrettede værelser med al ønskelig komfort. Udover en hyggelig café har hotellet også egen restaurant, hvor der serveres internationale og landstypiske retter. Desuden har hotellet et dejligt spa-område og et meget veludstyret motionscenter og – som noget helt unikt – en opvarmet pool med poolbar på tagterrassen.

Værelser: De komfortable dobbeltværelser er udstyret med badekar/bruser, WC, hårtørrer, hjemmesko, badekåber, gratis te og kaffe, telefon, WLAN (mod gebyr), satellit-tv, minibar (mod gebyr), pengeboks og klimaanlæg.

Sport/Underholdning: Hotellets motionscenter kan benyttes døgnet rundt. Desuden er der sauna og dampbad og mulighed for at få en dejlig afslappende massage (mod betaling) af professionelle massører.

Andet: På Time Grand Plaza Hotel serveres der ingen alkohol, men der må naturligvis gerne indtages medbragte drikkevarer på værelserne.

Dit 5-stjernede superluksushotel Dukes Dubai på Palmeøen

Beliggenhed: Det moderne 5-stjernede superluksushotel ligger på den verdensberømte Palmeø The Palm og forbinder britisk charme med kosmopolitisk luksus. Direkte ved den lange sandstrand ved den Persiske Golf og med en storslået udsigt på Dubais marina er dette det perfekte sted at lade sig forkæle.

Faciliteter: Dukes Dubai tilbyder service i verdensklasse og en storslået udsigt på den Persiske Golf. Hotellets faciliteter omfatter en cigaret- og whisky-lounge og en champagne- og te-lounge, hvor du kan nyde eftermiddagen i afslappet atmosfære. I superluksushotellets legendariske DUKES Bar kan du nyde en Martini, som baren er berømt for. Tre restauranter med specialiteter fra hele verden sørger for godt til ganen. Great British Restaurant (GBR) serverer det bedste fra Storbritannien og har et stort udvalg af typisk britiske retter. Det prisbelønnede West 14th Steakhouse derimod har lækre kødretter og alt godt fra havet. Khyber, der har fået fl ere priser, har bragt et stort udvalg af nordindiske specialiteter til Dubai. Det er den første restaurant af sin art uden for Mumbai. Mange kendisser som Sir Paul McCartney, Richard Gere og Demi Moore har besøgt stedet. Khyber ligger på 15. etage, og den 180 graders panoramaudsigt hen over Dubais marina er fantastisk.

Værelser:De luksuriøse DUKES-dobbeltværelser på mellem 27 og 31 m² er udstyret med bruser og toilet, føntørrer, hjemmesko, te- og kaffekoger, wi-fi (mod gebyr), sat.-tv, minibar (mod gebyr) og et pengeskab.

Sport/Underholdning: Fra det moderne fi tnesscenter på 14. etage er der en enestående udsigt på Dubais skyline. Desuden har du adgang til en indendørs og to udendørs pools. På stranden tilbydes mange forskellige slags vandsport.


Alt dette er indeholdt i oplevelsespakken

Stor Dubai-tur inklusive museum

Du kan glæde dig til en spændende udflugt, hvor du lærer det traditionelle Dubai bedre at kende. På et fotostop kan du tage det perfekte billede af Burj Khalifa. Verdens højeste bygning kan ses på lang afstand og sætter sit præg på superlativernes by.

Derefter kan du i Dubai Museum i det tidligere Al-Fahidi-fort få et indtryk af det oprindelige Dubai (entrée inkluderet). Efter en kort tur med en traditionel vandtaxa til den anden side af Dubai Creek kan du se købmændene i Gold Souk tinge om priserne. Desuden besøger du på din eksklusive shoppingtur i luksusvarernes by et guldsmykke- og læderatelier. Du kan glæde dig til Dubais højdepunkter.

Bådtur Dubai inklusive aftensmad

Lad dagen klinge ud med et helt unikt aftenarrangement om bord på en af de traditionelle show-både. Nyd Abu Dhabis fantastiske oplyste skyline og en lækker middag om bord, når vi sejler videre langs kysten. Den arabiske og internationale gastronomi er noget helt særligt.

Abu Dhabi-tur inklusive middagsmad

Lær Abu Dhabi, en af verdens rigeste byer, at kende fra sin mest fortryllende side. Du vil bl.a. komme til at se Heritage Village, Yas Marina og Sheikh Zayedmoskeen, Emiraternes største moske. Der er også sørget for godt til ganen. Under middagsmaden kan du i ro og mag lade alle indtrykkene bundfælde sig.

Fantastisk udflugt ”Dubais 5 vartegn“!

Oplev sammen med os Dubais 5 mest berømte vartegn. I starten af vores tur er der mulighed for at gå gennem Dubai Mall.

Derefter fortsætter vi til det berømte Hotel Burj Al Arab, hvor der er mulighed for at tage billeder.

I bydelen Dubai Marina med de utallige lystbåde og skyskrabere er vi helt tæt på Dubais luksus.

Derefter besøger vi den verdenskendte palmeø The Palm med udsyn til Dubais forrygende skyline.

Vi besøger Atlantis Hotel og kommer helt tæt på hajerne i hotellets gigantiske akvarium. Som afslutning lægger vi turen forbi et tæppegaleri, hvor vi kan beundre mangfoldigheden og farverigdommen i de håndknyttede kunstværker. Dubai bliver alle tiders oplevelse!

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse tur/retur med velrenommeret flyselskab
  Turkish Airlines (bedste europæiske flyselskab 2011 – 2016)5
  inkl. transport lufthavn – hotel – lufthavn
 • 4 overnatninger i dobbeltværelse på 4-stjernede drømmehotel (national standard)
  TIME GRAND PLAZA****
  4× stor morgenbuffet
 • EKSTRA LUKSUS TIL DIG:
  2 overnatninger i dobbeltværelse på 5-stjernede super luksushotel
  (national standard)
  DUKES DUBAI*****
  • Stor morgenbuffet
  • Gratis benyttelse af hotellets faciliteter:
  – stort og flot udendørs anlæg med swimmingpool
  – privat sandstrand (hotellets egen)
  – komplet udstyret fi tnesscenter
 • Fantastisk udflugt ”Dubais 5 vartegn“:
  • Hotel Atlantis
  • Palmeøen The Palm
  • Burj Al Arab (fotostop)
  • Dubai Marina
  • Dubai Mall
 • Veluddannede engelsktalende rejseledere
 • Lægevagt døgnet rundt

5 Turkish Airlines (bedste europæiske flyselskab 2011-2016 iht. Sky Trax World Airline Award) med omstigning i Istanbu


Dine yderligere tjenester3

Oplevelsespakke:

Pakken indeholder følgende 3 udflugter: “Stor Dubai-tur inklusive museum“, “Bådtur Dubai inklusive aftensmad“ og “Abu Dhabi-tur inklusive middagsmad“: kun 1799,– DKK pr. person.

3 Ikke indeholdt i pakkeprisen.

Forenede Arabiske Emirater

 janfebmartsaprilmajjunijuliaugsepoktnovdec
FAE DUBAI242527323737414038353225
KØBENHAVN2381318222423181474

Beliggenhed:

De Forenede Arabiske Emirater (FAE) består af følgende syv emirater: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Um al-Qawain, Ras Al Khaimah, Fujairah. De Forenede Arabiske Emirater ligger i den sydøstlige del af den persiske golf og grænser blandt andet op til Oman.

Statsform:

De Forenede Arabiske Emirater er et føderalt, konstitutionelt monarki og består af syv autonome emirater. Landets øverste politiske myndighed er ”Det øverste Råd”, der dannes af lederne af de syv emirater. Disse vælger i egne rækker statsoverhovedet og dets repræsentanter, som sidder for 5 år ad gangen. Parlamentet består af 40 medlemmer, der vælges indirekte eller udpeges af emirerne, og det har udelukkende en rådgivende funktion. Politiske partier er ikke tilladt i De Forenede Arabiske Emirater.

Hovedstad:

Abu Dhabi (ca. 1,2 mio. indbyggere).

Religion:

Statsreligionen er islam (80 procent sunnitter, 16 procent shiitter). Udenlandske statsborgere kan frit praktisere deres religion (f.eks. kristendom, andre retninger af islam, hinduisme).

Sprog:

I FAE er arabisk det offi cielle sprog. På hoteller og i forretninger taler/forstår man også engelsk.

Klima:

Subtropisk/tropisk ørkenklima med meget lidt regn (som regel om vinteren); ekstrem varme og fugtighed fra maj til oktober (højeste dagstemperatur over 45° C); gennemsnitstemperatur i januar 18° C, i august 34° C.

Lokal tid:

Mellemeuropæisk tid (MET) +3 timer. I den europæiske sommertid er tidsforskellen +2 timer.

Elektricitet:

220-250 V vekselstrøm, 50 Hertz. Det normale er 3-bens stik. Adaptere fås i alle el-forretninger og større supermarkeder.

Telefon:

Ved opkald til Emiraterne fra Danmark er den internationale landekode 00971, omvendt ved opkald til Danmark fra Emiraterne er landekoden 0045 efterfulgt af det 8-cifrede telefonnummer.

Land og folk:

På grund af islam er det begrænset hvad der må nydes af alkohol i De Forenede Arabiske Emirater. Særligt i emiratet Sharjah er der et strengt alkoholforbud, på hotellerne tilbydes ingen alkohol. Forbuddet gælder kun i Sharjah og ikke i de øvrige emirater, hvor der serveres alkohol.
Kvinder bør ikke gå med skulderfri toppe, shorts eller miniskørter, skuldre og knæ bør altid være tildækkede.
I fastemåneden ramadan må man regne med, at restauranterne uden for hotellerne holder lukket og at myndighederne kun arbejder nogle timer om dagen. Desuden er der en større følsomhed i religiøse spørgsmål, hvor det bl.a. handler om at vise respekt for muslimske traditioner. Det er forbudt at spise, drikke og ryge offentligt (gælder også i biler) fra solopgang til solnedgang, og forbuddet gælder også for folk med en anden tro end den muslimske. Kvinder bør klæde sig diskret og gå med langærmet tøj, og mænd bør gå med lange bukser og skjorter/t-shirts med lange ærmer.

Indrejsebestemmelser for danske statsborgere:

Visumfri indrejse til Forenede Arabiske Emirater for danske statsborgere, hvis opholdet varer maks. 90 dage. Ved indrejsen fremvises pas, der skal være gyldigt i mindst seks måneder efter den planlagte udrejsedag. Det er ikke muligt at indrejse på provisorisk pas til de Forenede Arabiske Emirater.
Personer med anden nationalitet end den danske opfordres til at søge oplysninger om gældende indrejsebestemmelser ved FAE´s ambassade.
Bemærk: Inden du rejser til De Forenede Arabiske Emirater bør du forhøre dig om de gældende visumbestemmelser og sikre dig, at du har et gyldigt visum, hvis dette kræves. Bindende indrejseinformationer fås ved henvenelse til De Forenede Arabiske Emiraters ambassade i København. Du har selv pligt til at sørge for alle formaliteter i tilfælde af at visum er påkrævet. TSS påtager sig ingen ansvar, hvis du skulle have forsømt at gøre dette. Bemærk, at indrejse til De Forenede Arabiske Emirater afhænger af immigrationsmyndighedens godkendelse.

Rejseleder:

Vores rejseledere er meget veluddannede og informerer gæsterne udførligt om land og folk, historie og kultur m.v. og er dem behjælpelige med råd og vejledning i alle praktiske/organisatoriske spørgsmål, f.eks. når det gælder værelsesfordelingen. Glæd dig til at lære dem nærmere at kende på det første informationsmøde, hvor du bydes velkommen. På mødet får du alle de informationer du måtte ønske om rejsens forløb.
Der er virkelig noget at se frem til: Vi har sammensat et alsidigt program med utallige højdepunkter, som giver dig mulighed for at komme tæt på kulturen og naturen i De Forenede Arabiske Emirater og lære en masse om land og folk. En lang række ydelser er allerede inkluderet i rejseprisen, og fl ere ydelser kan tilvælges.
Vi anbefaler, at du tilvælger følgende pakketilbud. Du vil nyde godt af følgende virkelig gode særvilkår:
Oplevelsespakke: Pakken indeholder følgende 3 udflugter: “Stor Dubai-tur inklusive museum“, “Bådtur Dubai inklusive aftensmad“ og “Abu Dhabi-tur inklusive middagsmad“.

Valuta/banker/kreditkort:

Den offi cielle valuta i De Forenede Arabiske Emirater hedder dirham (AED). 1 dirham = 100 fils (opgjort: februar 2020) 1 DKK = 0,53 AED; 1 AED = 1,87 DKK. Internationale kreditkort kan benyttes som betalingsmiddel i hoteller, hos biludlejere og en lang række forretninger. Der kan hæves kontanter med PIN-kode i pengeautomaterne. Rejsechecks accepteres stort set overalt.
Du kan veksle penge i bankerne og på hotellerne. Bankernes åbningstider er lørdag-onsdag kl. 08.00-15.30 og torsdag kl. 08.00-14.00. Nogle banker har også åbent mellem kl. 16.30 – 18.30. Fredag og lørdag holdes der weekend.

Toldbestemmelser:

Man risikerer hårde straffe ved indførsel af våben, narkotiserende stoffer, falske penge og pornografi ske artikler. Kropsafslørende billeder, der f.eks. pryder forsiden af et blad, kan blive opfattet som pornografi . Videobånd vil evt. blive kontrolleret eller konfi skeret. Det samme gælder e-cigaretter, der konfi skeres straks ved indrejsen. Hvis du har brug for yderligere toldinformationer vedr. indførsel af varer til De Forenede Arabiske Emirater, kontakt venligst FAE´s ambassade i Stockholm.
Nærmere oplysninger om toldbestemmelser, der gælder for indførsel af varer til Danmark, se: www.skat.dk.

Sikkerhedshenvisninger:

På grund af den generelle situation i Mellemøsten tilrådes det at udvise årvågenhed også i De Forenede Arabiske Emirater. Navnlig i større forsamlinger bør man reagere sikkerhedsbevidst og i overensstemmelse med den aktuelle situation.
Kriminalitet: De Forenede Arabiske Emirater hører til de sikreste lande i Mellemøsten og har en meget lav kriminalitetsrate. Dette betyder dog ikke, at der ikke også enkeltvis kan forekomme f.eks. lommetyveri – hyppigst i de store indkøbscentre.

Strafferetlige bestemmelser:

FAE hersker en streng muslimsk moralopfattelse. Homoseksualitet og seksuelle forhold uden for ægteskab er forbudt og kan føre til fængselsstraffe, hvis de meldes til myndighederne. På hotellerne vil der normalt ikke være problemer med at turister af samme køn deler et værelse. Efter islamisk lov kan f.eks. kys og udveksling af kærtegn i offentligheden ligeledes medføre bøder eller fængelsstraf. Derfor tilrådes det at tage hensyn til almindelig skik og brug i De Forenede Arabiske Emirater og ikke foretage sig noget i offentligheden, der kunne vække anstød. Det forventes også, at der tages hensyn til de religiøse, politiske, kulturelle og sociale traditioner i landet og at man som turist holder sig væk fra evt. demonstrationer og protestarrangementer. Det er forbudt at eje eller konsumere selv ganske små mængder narkotiserende stoffer. Også her risikerer man en fængselsstraf. Det gælder også, hvis indtaget af stoffer (også de ”bløde”) ligger er par dage tilbage og dette konstateres ved en blodprøve Det er strafbart at fotografere/filme følgende: Militæranlæg, havne, lufthavne, store paladser tilhørende de herskende, offentlige bygninger, industrianlæg samt olie- og gasanlæg. Ignoreres forbuddet risikerer man som minimum at få frataget sit kamera/ film/chip.

Medicinske oplysninger:

Vaccination: Udenrigsministeriet anbefaler beskyttelse mod stivkrampe, difteri, polio og hepatitis A, ved længere ophold over 3 mdr. desuden mod hepatitis B. Ved særlig udsathed (ophold på landet, jagt, jogging m.v.) kan beskyttelse mod rabies og/eller tyfus ligeledes være relevant. Disse og andre spørgsmål bør drøftes med en speciallæge i tropesygdomme eller en læge med erfaring i trope- og rejsemedicin før afrejsen.

Medicinsk behandling:

Det er forbudt at indføre bestemte medicinske præparater / indholdsstoffer uden recept. Forhør dig herom inden afrejsen. Som et led i en ny ordning skal man via websiden for De Forenede Arabiske Emiraters sundhedsministerium anmode om en online importtilladelse for lægemidler, der indeholder bedøvelsesmidler eller af andre årsager underligger FAE-myndighedernes særlige kontrol. Hvis du er i tvivl eller har problemer med onlinetilladelsen, anbefaler vi, at du inden din rejse til Emiraterne kontakter De Forenede Arabiske Emiraters ambassade i København.
Lægehjælpen på landet kan ikke altid sammenlignes med europæiske forhold, i de større byer er den dog ganske god. Mange udenlandske læger, f.eks. fra Danmark, praktiserer i FAE. Alle danskere, der rejser til eller opholder sig i Emiraterne, opfordres til at tegne en privat rejsesygeforsikring, der også dækker udgifterne ved evt. hjemtransport.
Det er kundens ansvar at vurdere, om hans/hendes fysiske og psykiske helbredstilstand er forenelig med rejsen, dvs. om han/ hun fysisk og psykisk er i stand til at klare rejsens udfordringer på egen hånd.

Ingen garanti for rigtigheden af oplysninger/Status: februar 2020

kundenstimmen


”Dejlig rejse, som jeg har anbefalet til mange…“

B. D., rejsende 13.12.20174


4 TSS Travel Service Scandinavia AS og RSD Reise Service Deutschland er del af en europæisk rejsekoncern, der tilrettelægger rejser for kunder fra flere europæiske lande. Undersøgelsen blev gennemført med personer, der rejste med TSS/RSD i 2017. Disse kommentarer stammer fra kunder, der har rejst med vores virksomhedsgruppe.

Forstørrelse: