Dit rejseprogram

På denne rejse gennem Sri Lanka med hele 4 UNESCO-verdensarvsteder vil du opleve det ene højdepunkt efter det andet. Pragtfulde templer, enestående buddhastatuer og en overvældende natur venter på dig. Du kan beundre Buddhas tand i tandtemplet i Kandy og Sri Lankas vartegn, løveklippen, i Sigiriya. Glæd dig til store vandfald og grønne teplantager. Efter rundrejsen kan du slappe af på dit drømmehotel.

1. + 2. dag: Ankomst i Colombo / Sri Lanka

Flyrejse til Colombo med ankomst den følgende dag. Vores engelsktalende rejseledere byder dig hjertelig velkommen og ledsager dig til vores komforthotel i det idylliske fiskerleje Negombo. Der kan du nyde fantastiske gyldne strande og atmosfæren fra kolonitiden.

3. dag: Sigiriya – Sri Lankas vartegn og verdens ottende vidunder
(UNESCO-verdensarvsted)

Sigiriya, kong Kasyapas historiske fæstning, troner på den mægtige løveklippe. Sri Lankas enestående vartegn fra det 5. århundrede er et UNESCO-verdensarvsted og anses som verdens ottende vidunder. Vi skrider gennem de gigantiske „løvefødder“ over den kongelige have og videre ind i denne prægtige klippefæstning, et prægtigt og betagende syn. I løveklippens huler venter de fortryllende „skypiger“ på os – enestående vægmalerier af magisk skønhed. På det tilhørende museum begiver vi os på en spændende rejse gennem Sri Lankas fortid. Derefter kører vi til Dambulla, hvor vi overnatter.

4. dag: Polonnaruwa & Dambulla – Buddhaernes huler
(2× UNESCO-verdensarvsted)

Du kan glæde dig til det utrolige tempel og Dambullas verdensberømte fem huler, endnu et UNESCO-verdensarvsted. Hver af hulerne er en sand skattekiste med pragtfulde kunstværker, malerier og i alt 150 buddhastatuer. Der er mulighed for en valgfri udflugt til Polonnaruwa. Tidligere var byen Sri Lankas hovedstad, og vi kan stadig i dag beundre mange ruiner fra tidligere paladser. Også det er et UNESCO-verdensarvsted. Særligt imponerende er de i klipperne mejslede buddhafigurer, der hedder den Opretstående, den Siddende og den Liggende. Andre seværdigheder er lotusbaddet, statuen af kong Parakramabahu og det tidligere tempel med Buddhas berømte tand.

5. dag: Buddhas tandtempel (Sri Dalada Maligawa) i Kandy, Sri Lankas helligdom
(UNESCO-verdensarvsted)

I Matale besøger vi en af de flotte krydderihaver og lærer bagefter over en kop forfriskende krydderte mere om urternes forarbejdning og deres helbredende evner. Som et alternativ til denne oplevelse kan man vælge en gåtur rundt i den livlige by. Derefter fortsætter turen til UNESCO-verdensarvsted Kandy. Hvilket fantastisk sted! Besøg tandtemplet (Sri Dalada Maligawa) med sine mange buddhistiske og hinduistiske skatte. I følge legenden opbevares her en af Buddhas tænder, Sri Lankas største helligdom. Du kan slentre gennem byens centrum og de farverige basarer med deres kunst- og håndværksboder. Afslut dagen med en opvisning af den traditionelle Kandy-dans. Her er der trommespillere, akrobater og ildslugere, en virkelig eksotisk oplevelse! Overnatning i Kandy.

6. dag: Sri Lankas højland, hjemstedet for den verdensberømte Ceylon-te

Nu går turen op i bjergene! På vejen mod Nuwara Eliya passerer vi de friske grønne teplantager og kigger på, mens teplukkerne i deres farvestrålende sarier plukker teblade. Her har du mulighed for at besøge en tefabrik og se, hvordan den berømte Ceylon-te fremstilles. Selvfølgelig må du også få en smagsprøve af denne lækre te! Med den typiske britiske arkitektur minder den fortryllende lille by Nuwara Eliya stadig om kolonitiden. På en gåtur gennem de frodige marker kan vi beundre det storslåede landskab. Der er mulighed for at opleve højlandet og de flotte srilankanske bjerge på en valgfri panorama-togrejse, som ganske givet er en af Asiens flotteste togstrækninger. Overnatning i Bandarawela eller Ella.

7. dag: Bjerglandsby Ella & Udawalawe Nationalpark – vild natur helt tæt på: Safari med elefanter og vandbøfler

Vi kører til den maleriske bjerglandsby Ella i Sri Lankas højland, som er omgivet af dybe kløfter og tæt jungle. Derfra går vi til brusende vandfald, grønne teplantager og flotte templer. Derefter går turen til den berømte Udawalawe Nationalpark. Vi bliver rørte over at se elefantbørnehjemmet, hvor de små elefanter kærligt opfostres med sutteflaske og forberedes på deres fremtidige liv i fri natur. Der er mulighed for at opleve denne fascinerende nationalpark i åbne firhjulstrækkere på en valgfri safari, hvor man kan se kronvildt, vandbøfler og sjakaler i fri natur. Overnatning i nærheden af Kataragama.

8. dag: Galle Fort – Sydasiens største fæstning på øens fortryllende sydlige del
(UNESCO-verdensarvsted)

Den eventyrlige srilankanske sydvestkyst venter på os. I Galle kan vi glæde os til et magisk syn: På små vandrette pinde, der er fastgjort på lange pæle i havet, sidder lokale fiskere – styltefiskerne! De forsøger på denne måde at fange sardin og makrel! Endnu i dag er Galle omgivet af en mægtig bymur af koraller og granit. Byen var tidligere besat af portugiserne, og Galle Fort anses for at være den vigtigste seværdighed og er et UNESCO-verdensarvsted. Også den hollandske kirke og det hollandske museum, Galles ældste bygning, er et besøg værd. Overnatning på det eksklusive 5-stjernede drømmehotel THE PALMS.

9. – 15. dag: Ferieforlængelse på det eksklusive 4-stjernet drømmehotel THE PALMS med sandstrand

En uges eventyrlig afslapning med flot strand, cocktails og spa venter på dig! Vores 4-stjernet drømmehotel THE PALMS ligger i Beruwela i den sydvestlige del af Sri Lanka, direkte ned til en lang gyldenbrun sandstrand. Her kan du rigtig slappe af: Gå en tur langs havet, læs en bog ved den udendørs pool eller nyd havudsigten fra dit hyggelige værelse. Der er transfer fra hotellet til lufthavnen. Derfra fly videre til Danmark og ankomst på dag 15.

Bemærk: Vær venligst opmærksom på, at rejsen af organisatoriske grunde evt. vil blive gennemført i omvendt rækkefølge.

Inkluderet spændende udflugtsprogram + entréer bl.a. med 4 verdensarvsteder !


7 dages afslapning på 4-stjernet drømmehotel THE PALMS !

Beliggenhed: Det komfortable 4-stjernet drømmehotel ligger midt i det frodige tropiske landskab i den flotte sydvestlige del af Sri Lanka direkte ned til en lang gyldenbrun sandstrand. Der er kun få minutters afstand i bil eller bus til byerne Beruwela og Aluthgama. Landets spændende hovedstad Colombo ligger ca. 80 km mod nord.
Faciliteter: Det populære hotel har en flot beliggenhed midt i en spændende tropisk have. Hotelanlægget er i traditionel stil og har 2 restauranter, en bistrobar og ”Pavillon-Bar“, hvor du kan afslutte dagen med en eksotisk cocktail. Hvis du vil slappe af, kan du benytte dig af den flotte udendørs pool eller spa-området (mod gebyr). Der er et motionscenter med alle typer træningsudstyr. Liggestole, parasoller og håndklæder ved poolen er selvfølgelig til fri afbenyttelse.
Værelser: De komfortable og store værelser med havudsigt har badeværelse med toilet, bruser og føntørrer. Desuden er værelserne udstyret med klimaanlæg, telefon, satellit-tv, pengeskab, wi-fi, mulighed for at tilberede kaffe og te samt en stor balkon eller terrasse.

Inkluderet i prisen

 • Rutefly tur/retur til Colombo/Sri Lanka med Emirates
  (et af verdens bedste flyselskaber)5
  inkl. transport lufthavn – hotel – lufthavn
 • 8 dages eksklusiv studierejse til Sri Lanka
  – 6 overnatninger i dobbeltværelse på studierejsen på udvalgte 3- og 4-stjernede hoteller (national standard)
  – 6× stor morgenbuffet
  – Rundrejse i vores moderne rejsebus med klimaanlæg
  – Spændende udflugtsprogram + entréer
  (iht. programmet), bl.a. med 4 UNESCO-verdensarvsteder:
  • Sigiriya klippefæstningen
  • Huletemplerne i Dambulla
  • Tandtemplet i Kandy
  • Galle Fort
 • 7 dages afslapning på 4-stjernet drømmehotel
  – 6 overnatninger i dobbeltværelse på det 4-stjernet drømmehotel (national standard) THE PALMS med sandstrand
  – 6× stor morgenbuffet
  – Fri afbenyttelse af hotellets faciliteter: bl.a. flot udendørs pool og komplet udstyret fitnesscenter
 • Kvalificeret engelsktalende studierejseleder
 • Lægevagt døgnet rundt


5Emirates (et af verdens bedste flyselskaber) med omstigning i Dubai tur/retur til Colombo/Sri Lanka.


Dine yderligere tjenester3

Komfortpakke „Nydelse“:

Pakken indeholder komfort-halvpension, dvs. 12x stor aftensmad med traditionelle og internationale specialiteter til kun 1.490,– DKK pr. person.

Kulturpakke „Opdagelse“:

Pakken indeholder de tre udflugter ”UNESCO-verdensarvsted Polonnaruwa“, ”Panorama-togtur gennem Sri Lankas højland“ og ”Safari Udawalawe Nationalpark“: kun 1390,– DKK pr. person.

Tillæg for enkeltværelse: 3790,– DKK pr. person (alt efter disponibiliteten)

3 Ikke indeholdt i pakkeprisen.

Information om Sri Lanka

 janfebmartsaprilmajjunijuliaugsepoktnovdec
COLOMBO262626282828262727262626
KØBENHAVN2351015202321171251

Vigtig oplysning:

På grund COVID-19-pandemien gælder i øjeblikket i alle rejselande landespecifikke, forskellige bestemmelser og hygiejneforskrifter, som kan blive ændret med kort varsel. Også indrejsebestemmelserne kan ændres med kort varsel. Derfor har vi samlet de vigtigste oplysninger til din TSS-rejse til dig på https://www.tss-travel.dk/rejs-sikkert/. Oplysningerne kontrolleres og opdateres selvfølgeligt regelmæssigt. Se også Udenrigsministeriets hjemmeside (https://um.dk/da/om-os/kontakt/find-os-i-verden/) før afrejse.

Beliggenhed:

Sri Lanka er en ø i Det Indiske Ocean syd for Indien.

Hovedstad:

Officiel: Sri Jayewardenepura – Kotte (i udkanten af Colombo, ca. 100.000 indbyggere) de facto: Colombo (indbyggere 2001: byen 637.865, distriktet 2,32 mil.).

Regeringsform:

Republik med parlamentarisk demokrati. Præsident er Maithripala Sirisena. Ved direkte nyvalg den 08.01.2015 blev han valgt som præsident (samtidig stats- og regeringsleder) for 6 år. Han tiltrådte den 09.01.2015. Premierminister (og dermed præsidentens stedfortræder) er Ranil Wickremesinghe (UNP).

Religion:

70,2% buddhister (theravadabuddhisme), 12,6% hinduer, 9,7% muslimer, 7,4% kristne, 0,1% andre.

Sprog:

Officielle sprog er singalesisk og tamilsk, fælles sprog er engelsk.

Klima:

Tropisk varmt og fugtigt. Mildere i bjergene og ved kysterne.

Elektricitet:

230 V, 50 Hz. 3-polet, rundt stik. Det er nødvendigt med en adapter.

Lokal tid:

I forhold til mellemeuropæisk tid (MET) er tidsforskellen om vinteren +4:30 timer. Der er ingen sommertid, derfor er tidsforskellen en time mindre om sommeren, nemlig +3:30 timer.

Telefonservice:

Hvis du ringer til Danmark, indtaster du 0045 (+45) og herefter det 8-cifrede telefonnummer. Hvis du ringer fra Danmark til Sri Lanka, indtaster du 0094 (+94) og herefter det lokale telefonnummer.

Generelle rejseoplysninger:

Adfærd, der kunne anses for at være religiøst krænkende, straffes af politiet, bl.a. med fængsel op til flere dage. For ikke at krænke den buddhistiske befolknings religiøse følelser, bør religiøse steder, objekter og symboler behandles med tilbageholdenhed og respekt, navnlig i forbindelse med fotografering. For eksempel har besøgende fået forbud mod at lade sig fotografere med ryggen mod en buddhastatue eller at klatre op på en buddhastatue. Når et buddhistisk tempel besøges, skal påklædningen være passende (templer må kun betrædes, når skuldrene og benene ned over knæene er tildækkede). Tøj eller tatoveringer med buddhistiske motiver bør under ingen omstændigheder være synlige, fordi det kan opfattes som en krænkelse af buddhismen. Der indgår flere og flere klager over bedrageri ved køb af f.eks. smykker. Desuden indgår der med jævne mellemrum klager fra turister, der i urtehaver har betalt ågerpriser for urter, krydderier og kosmetikprodukter. I de store turistområder langs sydvestkysten har Sri Lanka indrettet særlige turistpolitistationer, hvor sager kan anmeldes.

Indrejsebestemmelser for danske statsborgere:

Visumpligt. Turistvisum indtil 30 dage kan udstedes ved indrejse. Kræver forudgående ETA-registrering (http://www.eta.gov.lk/slvisa/). Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Der kræves stempel fra immigrationsmyndighederne ved udrejse på et dansk provisorisk pas. Inden afrejsen kan der søges om visum på den officielle hjemmeside http://www.eta.gov.lk/slvisa/ (udgifter 35,– US$) eller hos en af Sri Lankas ambassader (udgifter 35,– US$), ved indrejsen kan der søges om visum i lufthavnen (udgifter 40,– US$). Det anbefales at søge om visum online inden afrejsen, fordi der eventuelt skal påregnes længere ventetid på destinationens lufthavn og indrejsen nægtes, hvis ikke der kan udstedes visum. Du kan tjekke status for din visumansøgning på https://eta.gov.lk/etaslvisa/pages/checkStatus.jsp. Vær venligst opmærksom på, at den Norske Ambassade varetager Danmarks interesser i Sri Lanka med hensyn til visa og opholdstilladelser. Kontakt derfor venligst: emb.colombo@mfa.no. Ikke-danske statsborgere bedes kontakte Sri Lankas ambassade i Danmark for oplysninger om indrejsebestemmelser. TSS påtager sig ingen ansvar, hvis du skulle have forsømt at gøre dette. Andre landes statsborgere anbefales at kontakte deres ambassader vedrørende gældende indrejsebestemmelser.

Rejseleder:

Vores rejseledere er meget veluddannede og informerer udførligt og detaljeret om land og folk, historie, kultur m.v. Desuden står de altid klar til at hjælpe eller vejlede dig, f.eks. i forbindelse med værelsesfordelingen. Glæd dig til at lære dem nærmere at kende på det første informationsmøde, hvor du bydes velkommen med et lille glas. På mødet får du alle de informationer du måtte ønske om rejsens forløb. Der er virkelig noget at se frem til: Vi har nemlig sammensat et meget alsidigt og afvekslende rejseprogram med utallige højdepunkter, der giver dig mulighed for at komme tæt på Sri Lankas rige kultur, spændende landskaber og gæstfrie befolkning.

Ekstra pakker:

En lang række ydelser er allerede inkluderet i rejseprisen, og flere ydelser kan tilvælges. Vi anbefaler, at du tilvælger følgende pakketilbud. Du vil nyde godt af følgende virkelig gode særvilkår:

Komfortpakke ”Nydelse“: Pakken indeholder komfort-halvpension, dvs. 12× stor aftensmad med traditionelle og internationale specialiteter: kun 1490,– DKK pr. person.
Kulturpakke ”Opdagelse“: Pakken indeholder de tre udflugter ”UNESCO-verdensarvsted Polonnaruwa“, ”Panorama-togtur gennem Sri Lankas højland“ og ”Safari Udawalawe Nationalpark“: kun 1390,– DKK pr. person.

Valuta/banker/kreditkort:

Valuta: Srilankansk rupi (LKR). Valutakurs (August 2020) 1 DKK = 28,98 LKR; 1 LKR = 0,034 DKK.
Banker / kreditkort: Der findes mange hæveautomater, der accepterer danske kreditkort med PIN-kode. Det anbefales dog at oplyse banken om den forestående rejse for at undgå, at transaktioner blokeres på grund af mistanke om misbrug af kortet. Til forudbetaling for eventuelle hospitals- eller lægeudgifter kræves ofte kreditkort, selv om der er tegnet en rejsesygeforsikring. Du bør derfor altid have dit kreditkort på dig. Du kan ikke bruge V PAY-kort i Sri Lanka. Det er ofte vanskeligt at indløse American Express Traveller Cheques, fordi mange banker nægter at modtage dem. I Sri Lanka er misbrug af kreditkort udpræget. Derfor anbefales det at betale de fleste udgifter kontant.

Toldregler:

Udenlandske tobaksvarer må ikke indføres. Indførelse af artikler, der fremstilles af truede dyr og planter, er forbudt. Udførsel af antikviteter (enhver genstand, der er ældre end 50 år) skal godkendes af myndighederne. Ind- og udførsel af våben og euforiserende stoffer er strengt forbudt. Yderligere oplysninger om indførsel af varer kan indhentes hos ambassaden i dit destinationsland. Kun der kan du få juridisk bindende svar. Toldreglerne for Danmark kan du læse om på SKATs hjemmeside http://skat.dk/skat.aspx?oid=2236523 eller på borger.dk https://www.borger.dk/transport-trafik-rejser/Udlandsrejser/Toldregler.

Særlige strafferetlige bestemmelser:

Srilankansk ret, navnlig strafferetten, skal i fuldt omfang også overholdes af udenlandske turister. Der henvises til bestemmelserne om ind- og udførsel af valuta, ulovlig besiddelse af våben og euforiserende stoffer samt seksualforbrydelser. Overtrædelser straffes hårdt. Seksuel misbrug af børn kan straffes i Danmark, selv hvis overtrædelsen er blevet begået i udlandet. Det er forbudt at lade sig fotografere med ryggen mod en buddhastatue. Respektløse fotos af religiøse motiver kan medføre alvorlige straffe, også fængselsstraffe. Det er ligeledes forbudt at fotografere militæranlæg. Udøvelse af både kvindelig og mandlig homoseksualitet er strafbart i Sri Lanka. I praksis anmeldes homoseksualitet blandt voksne dog så godt som aldrig.

Medicinske oplysninger:

Vaccination: Personer, der er ældre end et år, skal forelægge gyldig vaccination mod gul feber, hvis de inden for 9 dage inden indrejsen har opholdt sig i et land med øget risiko for gul feber (se www.who.int). Der er ingen obligatoriske vaccinationer for rejsende, der inden deres rejse til Sri Lanka kun har opholdt sig Danmark. Vi henviser til Statens Serum Institut på www.ssi.dk, der giver oplysninger om anbefalede vaccinationer ved rejser til udlandet. Statens Serum Institut anbefaler vaccination mod stivkrampe, difteri, Hepatitis A, gul feber og gør opmærksom på særlige risici. Få personlig vejledning hos en læge med kendskab til tropemedicin eller erfaring inden for rejsemedicin, og få ajourført dine vaccinationer, selv hvis du tidligere har været i tropiske lande.
Malaria: Hyppigheden af malaria i Sri Lanka er stærkt faldende. Der konstateres kun enkelte tilfælde i landets nordlige og østlige del. Her drejer det sig overvejende om den kun sjældent livstruende Malaria tertiana, der forårsages af Plasmodium vivax. Malaria overføres ved stik fra det blodsugende, nataktive malariamyg Anopheles. En god forebyggelse mod stikmyg, navnlig i skumringen og om natten, er den vigtigste beskyttelse mod malaria.
• Lyst tøj (lange bukser og bluser med lange ærmer), der er imprægneret med et insektafvisende middel, når du opholder dig udendørs,
• konsekvent påføring af insektmiddel på alle hudpartier og
• brug af imprægnerede myggenet om natten eller
• ophold i rum, der er beskyttet mod myg (fluenet, klimaanlæg),
mindsker risikoen for myggestik væsentligt; det beskytter samtidig mod andre sygdomme, der overføres af stikmyg, f.eks. denguefeber og japansk hjernehindebetændelse. Forebyggende indtag af medicin anbefales ikke og bør kun overvejes i særtilfælde. Det kan overvejes at medbringe et receptpligtigt malariamiddel, der kan bruges i nødstilfælde. Valg af midlet og eventuelle bivirkninger eller interaktion med andre lægemidler skal inden rejsen og under hensyntagen til rejseforløbet og personlige forhold aftales med en læge med kendskab til tropemedicin. Ved feber efter et ophold i Sri Lanka skal der straks søges læge, og der skal altid henvises til opholdet i et malariaområde. Flere oplysninger findes på Statens Serum Instituts hjemmeside www.ssi.dk.
Diarré og tarminfektioner: Diarré forekommer hyppigt og hele året. Vand fra hanen, også i byerne, kan ikke bruges som drikkevand. Det anbefales kun at indtage drikkevarer fra originalemballerede flasker eller dåser eller at koge vandet grundigt, filtrere det eller desinficere det kemisk, inden det drikkes. Når du opholder dig uden for hovedstaden, brug kun drikkevand til at skylle frugt og grønt eller børste tænder. Undgå rå, ukogte eller uskrællede produkter.
Også kød, fisk og seafood bør kun spises, efter at det er omhyggeligt gennemstegt. I hele landet er der risiko for at pådrage sig salmonella-, shigella- og tyfusinfektioner, amøber, giardiasis og indvoldsorme. Almindelige hygiejneforanstaltninger som at vaske eller desinficere hænderne regelmæssigt efter toiletbesøg og før spisning samt at holde fluer væk fra fødevarer kan mindske infektionsrisikoen.
Geografisk og klimatisk betingede sygdomme: På grund af nærheden til ækvator skal man være opmærksom på god solbeskyttelse og rigelig væskeindtag, særligt børn og ældre personer. Farlige havstrømme resulterer gang på gang i tragiske drukneulykker: Vær opmærksom på advarslerne på strandene, og undgå indtagelse af alkohol i forbindelse med badning og svømning. Børn bør aldrig være uden opsyn på strandene.
Ayurveda: I den lægefaglige litteratur finder man med jævne mellemrum henvisninger til arsenik- og tungmetalforgiftninger fra ayurveda-lægemidler. Medierne rapporterer også om enkelte tilfælde fra Sri Lanka. Det anbefales på det kraftigste under ingen omstændigheder at indtage ucertificerede ayurveda-lægemidler ved ayurveda-behandlinger og at være opmærksom på, at de ikke indeholder hverken arsenik eller tungmetaller. Du skal sikre, at din fysiske og åndelige tilstand tillader dig at gennemføre den valgte rejse. Du skal kunne leve op til de fysiske krav og den påkrævede selvstændighed for at kunne gennemføre denne rejse.

Lægehjælp:

Lægehjælpen i de store byer og turistcentre er ‚tilstrækkelig‘ til ‚god‘, den svarer dog ikke overalt til europæisk standard. I Colombo kan lægehjælp på enkelte fagområder dog være på et højt eller meget højt niveau. Tilstrækkelig sygeforsikring inklusive hjemtransportforsikring anbefales på det kraftigste. Navnlig kronisk syge og behandlingskrævende personer bør i god tid inden afrejsen søge individuel vejledning hos en læge med rejsemedicinsk erfaring. Medicin, der skal indtages regelmæssigt, bør medbringes i tilstrækkelig mængde, og den rejsendes læge bør attestere nødvendigheden for denne medicin (på engelsk). Det danske konsulat i Colombo er i en nødsituation sikkert behjælpelig med en fortegnelse over læger og sygehuse i byen.

Det er kundens ansvar at vurdere, om hans/hendes fysiske og psykiske helbredstilstand er forenelig med rejsen, dvs. om han/hun fysisk og psykisk er i stand til at klare rejsens udfordringer på egen hånd.

Ingen garanti for rigtigheden af oplysninger/Status: august 2020

kundenstimmen


„En rejse, der absolut kan anbefales, og forholdet mellem pris og kvalitet stemmer.“

L. T., rejsende, 01.06.20174


”Det var en dejlig rejse med mange oplevelser og erfaringer; det efterfølgende ophold på badehotellet var en perfekt afslutning på rejsen.“

S. R., rejsende, 21.06.20174


“Det var en i alle henseender vellykket rejse. Jeg har efterhånden anbefalet den til flere venner.“

U. F., rejsende, 24.05.20174


4 TSS Travel Service Scandinavia AS og RSD Reise Service Deutschland er en del af en europæisk rejsekoncern, der tilrettelægger rejser for kunder fra flere europæiske lande. Undersøgelsen blev gennemført med personer, der rejste med TSS/RSD i 2016.

Forstørrelse: